Skip to content

Câteva melodii de Crăciun pe care să le asculți când ninge

În Iași azi ninge pentru prima dată în această iarnă și astfel eu mă bucur mai târziu decât alte persoane unde iarna a ajuns mai repede. Când m-am trezit dimineața și am văzut totul alb afară senzația a fost una uimitoare și m-am bucurat precum o făceam atunci când eram copil. Un lucru a lipsit însă: tata care să ne aștepte să ne trezim cu o cafea caldă sau cu un vin fiert aburind și curtea în care să ies să mă bucur de zăpadă. Vor veni și acestea în curând !

Imediat am fugit la geam să văd mai bine iar apoi mi-am pregătit o cafea să fie mai plăcută dimineața. Apoi am deschis Youtube-ul și am căutat câteva melodii de Crăciun care să facă din această zi de marți obișnuită una cât mai drăguță posibil. Și, ca să nu ziceți că sunt rău, postez și aici câteva dintre ele pentru a împărți bucuria oferită de aceste melodii de Crăciun.

1.Train – Shake up Christmas

2.Dean Martin – Let it Snow!

3.Melanie Thornton – Wonderful Dream

4.Santa Claus Is Coming To Town – Mariah Carey

 

5.Jingle Bell Rock

6.Rudolph The Red Nosed Reindeer

7.Jose Feliciano – Feliz Navidad

8.Andy Williams – The Most Wonderful Time Of The Year

9.Horia Brenciu – Noapte de Craciun

Chiar dacă nu am pus videoclipuri și cu colinde în română, cred că melodia lui Horia Brenciu merită să fie inclusă în această listă.

10.Keo & Alexandra Ungureanu – Cel mai frumos cadou

Iar ultima, o melodie de Crăciun pentru îndrăgostiți tot în limba română:

Așadar, acestea sunt cele 10 melodii pe care vă recomand să le ascultați atunci când ninge. De asemenea dacă doriți să ascultați colinde românești atunci puteți accesa acest colaj.

4200971640_53e87a01c3_z

6 Comments

  1. Where is „Fuego – Impodobeste mama bradul”?

      • Mersi de susțintere Diana :)).

    • În Rep.Moldova.

  2. […] cum pot. O ajut la curățenie și mă bucur de fiecare moment, mai ales când pe fundal răsună melodii de Crăciun. Crăciunul e acel moment când mă reîntâlnesc cu prietenii și ne bucurăm împreună de un vin […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.