Miracolul albastru

Din când în când, mai ales în weekend, simt nevoia de a vedea un film ușor, cu final fericit, nu foarte lung. Asta în ciuda faptului că sunt de părere în continuare că un film bun ar trebui să aibă cel puțin 2 ore. Rareori fac un compromis și văd câte un film de o oră jumătate, așa cum a fost și cu Miracolul albastru.

Aveți și voi oare acele weekend-uri de leneveală când vă prinde câte un film de pe PRO TV, sau chiar Antena 1? Dau filme drăguțe în weekend, d-alea de familie, cum li se mai zice. Am tot zis că îmi fac o listă cu astfel de filme, să le văd când am chef de ceva ușor, dar încă nu am reușit.

Totuși, un astfel de film este Miracolul albastru, de pe Netflix, pe care l-am văzut de curând. Mi-a plăcut suficient de mult cât să fac un articol despre el.

Miracolul albastru, film de pe Netflix – merită văzut?

Dacă vrei ceva ușor, poate puțin siropos și care să îți lase un plăcut sentiment de fericire la final, fără dar sau poate DA!

Este un film inspirat din viața reală, deci ai încă un motiv pentru a te uita la Miracolul albastru.

Despre ce este acest film? Omar, personajul jucat de Jimmy Gonzales, are în grijă un orfelinat care găzduiește mai mulți copii adunați de pe străzi, după ce chiar el a crescut astfel. Doar că nu îi e deloc să îl poată susține, donații nu prea apar, așa că partea financiară pune orfelinatul în pericol.

Pentru a face rost de bani, participă la un concurs de pescuit alături de Wade, fost dublu campion, jucat de către Dennis Quaid. Mi-a plăcut personajul și interpretarea actorului, pe care l-am mai văzut și în alte filme, precum Câinele, adevăratul meu prieten 1 și 2. Ambele sunt pe Netflix.

Wade, Omar și încă 2-3 puștani de la orfelinat pornesc așadar în cele 3 zile de competiție cu entuziasm și optimism, iar numeroase lucruri urmează să se întâmple.

Este un film emoționant, chiar motivant pe alocuri, numa` bun de văzut împreună cu familia sau, de ce nu, chiar singur.

Pe IMDB a fost notat cu 6.7, a fost lansat pe 27 mai și am văzut că e propus la ceva premii de anul acesta. Rămâne de văzut dacă va câștiga vreunu`.

Distribuie articolul:

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.