Carrefour vinde telefoane resigilate

În general, ori de câte ori am de făcut cumpărături, aleg să merg la Carrefour. M-am obișnuit cu el încă din liceu, așa că îl prefer în cea mai mare parte a timpului. Știu unde e fiecare lucru sau aliment de care am nevoie, așa că mi-e mult mai comod să merg acolo. Așa se face că uneori mai pierd vremea pe acolo, fie pe la telefoane, căști și alte gadgeturi, fie la articole pentru casă.

Așa am făcut și ieri când mi-a sărit în ochi o treabă: Carrefour vinde telefoane resigilate. De fapt, este vorba despre telefoane iPhone resigilate, deci nu chiar orice telefoane.

Pe site-ul lor am văzut că sunt și vreo 3 modele de la Samsung, dar e evident că se concentrează mai mult pe modelele de la Apple.

Așadar, dacă și voi v-ați luat țeapă de la Flip de Black Friday și totuși vreți un iPhone la mâna a doua, dar totuși ca nou, ori mai bine zis refurbished, la preț bun, cred că reprezintă o variantă pe care să o aveți în vedere.

Cei de la Carrefour se laudă că fac 56 de inspecții unui telefon înainte de a-l pune la vânzare. Oferă și garanție timp de 12 luni, telefonul e curățat de bacterii și totodată vine cu un încărcător nou la pachet.

Distribuie articolul:

9 comentarii

  1. Și Auchan vinde de mult timp telefoane resigilate, chiar și recondiționate…eu unul nu recomand.

    Lucrul nou este nou…și nu se compară cu nimic altceva.

  2. Treaba cu telefoane recondiționate sau telefoane SH o să meargă bine în perioada următoare deoarece e un domeniu în care poți pune adaos atunci când vinzi. eMAG a știut bine treaba asta atunci când a cumpărat Flip.ro. De aceea au apărut și alte site-uri similare, unul fiind chiar din Suceava, pe numele lui YZZY.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.