Câtă valoare are mouse-ul tău?

Citeam ultimul articol al lui Marius despre ceva mouse testat de el și am pus-o de o mică bârfă la comentarii. Sau spam. Așa am constatat că folosesc același tip de mouse de vreo 2-3 ani sau chiar mai bine.

Mă enervează cablurile de nu mai pot, așa că orice e wireless e binevenit. Drept urmare pe 10 decembrie 2016 sacrificam 40 lei ca să cumpăr un mouse Wireless, anume modelul Microsoft Mobile 1850 care pe atunci era vreo 40 de lei. Acum văd că e vreo 72, doar că e redus deseori la 50. Deci tot aceeași mâncare de pește.

Pe primul l-am folosit ceva timp până l-am scăpat – parcă – și s-a dus. Apoi când mi-am cumpărat PC-ul am cumpărat altul exact la fel. Iar când mi-am luat laptop-ul, fiind la raftul cu mouse-uri, am cumpărat același model.

Doar că parcă m-am plictisit de acuma de el și mi se pare prea mic. De fapt, ideea asta a apărut după ce am citit articolul lui Marius. Și apoi veni vorba de calitate. Recomanda Razer, iar cel mai ieftin model era undeva la 200 lei, ceea ce nu-i deloc puțin. Totuși, probabil că merită, nu?

Recunosc că nu-mi displace ideea unui mouse mare, mai ales dacă are un design comod și colorat. Dar nu știu când voi fi dispus să dau atât…

Mouse-urile voastre câtă „valuare” au?

PS: Ce îndepărtate par vremurile în care aveam mouse cu bila care îmi cădea pe picior, și nu era prea plăcut. Dar erau vremuri mișto.

6 comentarii


  1. Sunt puțini mouși wireless mari. Bine, asta cât am testat eu. În general, sunt mai gingași, mai ușor de cărat după tine. Mai sunt câțiva de light gaming, dar sare mult bugetul pentru noi 🙂

    Răspunde

  2. La berou am o mizerie hp..merge. Acasă am o chestie luată din Auchan cu 7 lei acum vreo 3 ani…încă mai merge și ăla. Mai folosec un ozn cu coișpe butoane de la laptopul de muncă al nevestei..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.