Care e cel mai bun lac pentru cărămidă?

Înainte de toate, să vă zic ce lac nu e bun pentru cărămidă. Anume este vorba despre impregnantul pentru piatră de la DRAGON, ce poate fi cumpărat din Leroy Merlin, care nu pare să aibă vreun efect anume. Cel puțin nu acel efect de strălucire promis atât în descriere cât și în imaginea de prezentare. Altfel spus, nu folosiți acest lac pentru cărămidă!

Am dat și 3-4 mâini în anumite locuri, dar nu s-a observat nici un efect. Mai luasem și două cutii, degeaba.

Așa că se pune iar problema, care e cel mai bun lac pentru cărămidă?

După cum bine știți, grătarul pe care îl construiesc e făcut din cărămidă din demolări, așa că nu arată prea bine. Drept urmare, după ce finalizez de zidit, ar trebui să curăț bine-bine cărămida, să îi aplic un lac pentru a o readuce la viață și mai ales să-i fac rosturile cu alb. Cel puțin ăsta e planul meu de acum.

Acum dacă mi-am luat țeapă cu primul lac pentru cărămidă, parcă mi-e și teamă să mai cumpăr o cantitate mare de lac. Mi-ar trebui două-trei cutii pentru a-mi face treaba, ar costul ar trece ușor de 100 de lei.

Mă gândesc ca la următorul lac pentru cărămidă să mizez pentru ceva mai de firmă, de la Oskar sau ceva de genul. Dar dacă aveți recomandări, zic săru-mâna!

Așadar, care e cel mai bun lac pentru cărămidă, în opinia voastră? Mă interesează să dea un efect de plouat, lucios. Voi actualiza articolul imediat ce voi testa și alte lacuri, fără dar sau poate.

Distribuie articolul:

2 Comentarii

    • Ăsta din poză, Dragon. Îl dai și nu se vede nimic, poate revin cu niște poze, să se vadă cât de degeaba este. Mă rog, poate că protejează cărămida de apă sau ceva, dar nu asta caut eu…

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.