Acasă Despre oameni Cam cât de manipulați sunt unii. Ori fără neuroni?

Cam cât de manipulați sunt unii. Ori fără neuroni?

Autor

Data

CATEGORIE

Din păcate nu mi-am permis să fiu și azi în stradă. Așa că pot fi aici și să văd unele postări. La unele postări mai sunt și comentarii, unde apar și fanii Antena 3 ori România TV. Am intrat – conștient că nu ajung oricum la o discuție ok – în contradicții cu unul dintre ei. Așa am văzut cât de manipulați pot fi unii.

Eu zic de fapt că nu au neuroni. O prietenă zice că au, dar sunt inactivi. Oricum, am rămas pe gânduri. O astfel de persoană mi-a zis că al meu cont de facebook e fals și că nu-mi arăt identitatea.

Recunosc, nu ies prea bine în poze. Dar totuși am poze cu mine. Am informații reale. Și totuși, e un cont fals, care există de vreo 4 ani. Cam câtă minte să N-AI să poți zice că e un cont fals?

oaie

4 COMENTARII

  1. Chiar acum câteva minute am văzut un clip pe facebook, în care un bătrânel nici nu avea idee că el se află la un protest pro-psd pentru ca el vroia de cealaltă parte, era total paralel, se mai lua şi în gură cu tipa care îi lua interviu că el ştie mai bine..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente