Cam cât de fain e să promovezi cărțile mergând pe bicicletă?

Știu că există alte persoane care citesc mai mult decât mine și mai știu și faptul că există persoane mult mai pricepute decât mine la biciclete care au totodată și mai mulți km în spate decât mine. Totuși am aceste două pasiuni și cred din tot sufletul că bicicletele și cărțile sunt printre cele mai tari lucruri de pe lumea asta. Astfel, ajung la întrebarea din titlu: cam cât de fain e să promovezi cărțile mergând pe bicicletă?

Ei bine se pare că cei de la Asociația Curtea Veche s-au gândit să promoveze lectura organizând un tur ciclist care străbate România de la Sighetu Marmației până în Constanța, pe bicicletă desigur. Scopul turului este atât promovarea lecturii și a sportului dar și strângerea de fonduri pentru a oferi unor copii care nu se bucură de acest noroc creând mai multe cluburi de lectură.

Mi se pare foarte fain gestul și am zis să mă implic și eu. Am ales să fac asta scriind pe blog și nu numai. Am donat 20 de lei, că atât mai aveam pe card, și sper tare mult că de banii ăia va fi cumpărată o carte pe care o vor citi mulți copii. De asemenea sper că acest articol va reuși să mai influențeze câteva persoane să ajute și ei atât la promovarea evenimentului cât și financiar.

Puteți de asemenea da o pedală de ajutor, alături de Princepele Nicolae al României, participând direct la acest tur. Pentru a participa tre să plătiți o sumă care va ajunge la copii ce vor să citească. Mai multe detalii despre acest lucru puteți găsi pe site-ul oficial, adică aici.

Așadar, dacă doriți să ajutați și voi acest tur să aibă mai mult succes vă inviț să faceți o donație, să le dați un like pe Facebook și chiar să dați share acestui articol că nu se știe niciodată unde ajunge și poate mai găsim doi trei voluntari. Ce ziceți, dăm pedale și promovăm Cărțile copilăriei pe bicicletă?

Afis_tur_ciclist_Asociatia_Curtea_Veche

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.