Cam așa va arăta blogul în perioada următoare

Stau mult la laptop însă niciodată nu m-au durut așa ochii. Poate că mă ajunge și pe mine oboseala. Oricum, după două zile în care m-am jucat cu designul blogului, acesta este aproape gata.

Am modificat destul de multe chestii la blog chiar dacă nu se observă. Am schimbat logo-ul, bara de sus și multe chestii. În special e vorba de culoare. Am încercat să fac blogul mai ușor de citit însă nu știu cât de mult am reușit. O fi un dezavantaj al temelor Genesis faptul că sunt late?

Nu mai am de modificat decât faptul că sus, în secțiunea îmi place titlul e cam departe de logo și ocupă spațiu inutil. Voi căuta să modific acest lucru precum și titlul din căsuța de mai jos intitulată despre mine. Titlul e negru iar eu îl vreau alb. Sigur e ceva prin CSS, însă vreau să modific doar culoarea titlului său, nimic mai mult.

În rest, vreau să mai lucrez puțin la stilul meu de a scrie. Cert este că vreau să devin mai bun de la o zi la alta iar asta contează. Tema arată cât de cât ok iar acum că am schimbat culorile parcă nu mă mai simt doar unul din cei cu Genesis. 

Am ținut cont de fiecare sugestie a comentatorilor și vă mulțumesc pentru ele și, de ce nu, aștept și altele.

design

Sursă: wates.eu

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.