Blogmeet 2,5 Botoșani

Pentru că ne-a plăcut prea mult primul blogmeet la care am participat, bloggerii botoșăneni s-au gândit ca în acest weekend să se organizeze ediția 2.5, al treilea blogmeet din istoria micului oraș moldovenesc, cel puțin așa credem noi.

Din cauza faptului că eu și mai incă vreo două persoane nu au putut sta prea mult ediția trecută deoarece a doua zi aveam școală, acum blogmeet-ul va avea loc sâmbătă astfel încât să poată sta fiecare până la zori de zi. Acesta va începe, teoretic, la ora 18.00 și ne vom întâlni în același local, adică în Grand Irish Pub.

Cu toate că vreo câteva persoane și-au anunțat absența sperăm că vor veni bloggeri noi pe care, cel puțin eu, aștept cu nerăbdare să îi cunosc. De asemenea mi-aș dori ca la acest blogmeet să participe peste 10 bloggeri ca să depășim numărul de participanți al ediției precedente.

Aceasta ediție poate fi considerată și ca un antrenament pentru ”ediția cea mare” din aprilie când, sper eu, vom înregistra un număr record de bloggeri prezenți. De asemenea atunci va veni și bunul meu prieten Petru din Cluj deci din start va fi cu un participant mai mult.

Acest articol are un scop publicitar care sper să ajungă la urechile bloggerilor botoșăneni. Așadar dacă ai un blog, sau vrei să îți faci unul, iar sâmbătă 29 Martie 2014 te afli în Botoșani atunci te așteptăm cu brațele deschise în Grand Irish Pub la ora 18.00 însă dacă ajungi cu 15 minute mai devreme cu siguranță mă vei găsi pe mine acolo deoarece mereu ajung mai devreme.

Bloggerii botoșăneni îi puteți găsi pe Facebook iar participarea la eveniment o puteți anunța aici.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.