Black Friday la Chroot

În cazul în care nu ați aflat deja de la Marius, astăzi este Black Friday la Chroot și nu numai. De fapt, astăzi este data la care ar trebui să se facă Black Friday pe bune, doar că la noi nu se prea poate.

Ok, am înțeles că nu poți face Black Friday în ultima vineri din noiembrie, pentru că 1 decembrie, Sf. Andrei și altele. Dar să îl faci pe 10? Sunt sigur că la un moment dat îl vom avea în octombrie. Nu mă refer acum la cei care au BF de câteva ori pe an, că nu merită băgați în seamă când vine vorba despre acest eveniment.

Aș fi anunțat mai rapid, probabil, dacă nu adormeam aseară de pe la 23, astfel încât să cumpăr server încă de la primele ore, și dacă ar fi fost ok trecerea de pe un server pe altul. Sunt la ei de ceva ani, iar de anul trecut au schimbat politica de prețuri, așa că prețul de Black Friday este valabil doar la prima achiziție și nu permanent, ca odinioară.

Prin urmare, azi am cumpărat un nou server, în loc să prelungesc. Specificațiile sunt aceleași, iar de treburile tehnice s-a ocupat Marius.

Ca mai mereu, au apărut mici probleme la transfer, așa că dacă ați intrat azi pe blog, cel mai probabil ați observat asta. De asemenea, s-au pierdut câteva comentarii și îmi pare rău pentru asta. Sper să nu fie cu supărare.

Cum cifrele au scăzut mai degrabă, în loc să crească, nu a fost cazul de upgrade. Totuși, țin să vă recomand găzduirea de la Chroot. Sunt ani buni, probabil, de când am blogul la ei și nu am întâmpinat probleme. Sigur, pe suport ar putea lucra puțin.

De exemplu, factura pentru serverul vechi avea scadența mâine, așa că aveam mici emoții în ceea ce privește mutarea tuturor fișierelor, mai ales știind că mai apar și probleme. Am cerut 2-3 zile de răgaz, dar nu au fost de acord cu ele. La SiteBunker se poate face asta, aparent.

La anul va fi mai delicată treaba, dat fiind faptul că Black Friday va fi pe 29 noiembrie, iar scadența mea va fi pe 24.

Altfel spus, cel puțin pentru încă un an, încerc să vă sâcâi cu cel puțin un articol pe zi. Așa că vă puteți obișnui cu mine.

Distribuie articolul:

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.