Mai greu cu livrările de Black Friday anul acesta

Țin minte că în ultimii ani, eMAG s-a mișcat destul de bine cu livrarea comenzilor făcute de Black Friday. Prin urmare, așteptările pentru anul acesta erau destul de mari. Astfel, chiar dacă nu plănuiam să fac cumpărături, mi-am schimbat decizia așa că astăzi aștept destul de multe produse.

Sunt 18 la număr, chiar dacă la cafea și detergent sunt câte două sau chiar 4 produse de același tip. Mă așteptam ca livrarea să înceapă treptat iar produsele să ajungă, încet dar sigur, pe rând, la easybox-ul unde comand de obicei.

Doar că în 5 zile nu a fost nici o actualizare în lista de comenzi. Sigur, nu e grabă, poate că detergentul ar fi trebuit să ajungă mai rapid, dar ne descurcăm până ajunge cel comandat. Mai rău era dacă rămâneam fără cafea, dar mai sunt provizii.

Aproximările au rămas aceleași: până pe 22-24 noiembrie, ceea ce nu e foarte rău. Mă aștept totuși ca livrarea să se facă mai rapid. Ori poate că doar sper asta.

De altfel, am văzut că alții au început deja să primească din colete. Norocoșii! Cel mai probabil ajută și locația.

De ce sunt livrate mai greu coletele de Black Friday în 2023? Ei bine, poate că numărul mai mare de comenzi este o cauză. Am înțeles că a nins prin unele locuri, dar nu cred că a fost atât de grav, încât să apară blocaje și alte nebunii de genul acesta.

Alte cauze nu mai găsesc, dar poate reușiți voi. Altfel spus, v-au ajuns coletele comandate de Black Friday, ori ba?

Distribuie articolul:

20 comentarii

 1. Și la mine sunt în stadiul de “Plată acceptată” comenzile de vineri livrate de eMAG. Culmea e că ce am comandat sâmbătă a fost trimis duminică și a ajuns luni.

  P.S: Voiam și eu să folosesc imaginea asta reprezentativă la penultimul articol, dar mi-am adus aminte că am făcut o poză cu mașina Sameday la Botoșani.

  • Deci trebuia să comand mai târziu ca să ajungă mai devreme. :))

   Trebuie să vânez și eu curieri, să am pozele mele. Fu fain la Botoșani?

   Între timp zic băieții că pe 17 vin filtrele pentru apă și pe 18 alt colet. Doar unul a mai rămas cu data aproximată de 23.

 2. Am comandat de pe eMag produse dar nu pentru că erau reduse. Livrarea s-a făcut de pe o zi pe alta. Chiar am rămas surprins…am plasat o comandă vineri chiar de Black Friday și sâmbătă a ajuns coletul.

 3. Tot pe 24 ar fi si la mine, daca puneam la easybox poate veneau, dar nu am putut din cauza mancarii de pisici, sac de 10 kg.

  Puteam sa sparg comanda dar nu ma grabesc. Detergent, mancare pisici si o carte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.