Berlin, un serial pentru fanii La Casa de Papel și nu numai

Mâine, 3 decembrie, apare ultimul sezon din La Casa de Papel și sigur nu sunt singurul care se gândește cu tristețe la asta. Serialul mi-a plăcut mult, am prins drag de personaje și mă gândeam cu tristețe la faptul că acest serial își are sfârșitul.

Doar că popularitatea acestui serial a dus desigur la profituri destul de frumoase, mă gândesc eu. Iar dat fiind numărul mare de fani pe care serialul i-a adunat, exista suficient loc pentru o producție derivată din La Casa de Papel.

Serialul se numește Berlin, după personajul pe care îl cunoaștem toți cei care am văzut Fabrica de Bani, fratele mai mare al Profesorului, jucat de către actorul Pedro Alonso.

Noul serial a fost anunțat zilele trecute, în cadrul unui eveniment organizat la Madrid.

Când apare serialul Berlin de pe Netflix?

Ei bine, mai avem ceva timp de așteptat până la lansarea serialului Berlin. Iar asta deoarece va avea loc în 2023, deci sunt cel puțin 2 ani de așteptare deloc ușoară.

Eu unul abia aștept să apară. Mi-a plăcut personajul și cred că, dat fiind caracterul său misterios, mai avem multe de aflat despre el, așa că sigur există material pentru câteva sezoane bune. Rămâne de văzut dacă va avea succes sau nu.

Deocamdată nu știm dacă vor apărea și alte personaje prezente în La Casa de Papel, dar cred că e destul de probabil.

Cum apar noi informații despre acest serial, voi actualiza articolul și eu. Așa că îl poți salva, pentru a fi la curent cu noutățile.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.