Aveți experiențe cu sculele Dexter din Leroy Merlin?

Pe tata l-a lăsat flexul – polizor unghiular, după cum le zice în magazine – așa că mi-a zis să-i comand altul. Voia unul de la Heinner, după ce a avut o experiență pozitivă cu o drujbă de la această marcă. Și asta am și făcut.

Am dat comandă pe eMAG, produs de la Flanco. Zicea că ajunge vineri, la fix, pentru că sâmbătă urma să plec la țară, așa că îi duceam și flexul. Am comandat la Suceava, ca să profit de Genius. În caz contrar, mai plătea el vreo 30 de lei transportul, sau chiar mai bine, iar la un flex de 100 de lei, nu prea îți convine.

Doar că a venit vineri și nici o veste de la Flanco. Intru pe chatul de pe eMAG și după două-trei întrebări, intru în legătură cu un angajat care îmi zice că nici măcar nu a fost ridicat coletul.

Aflând asta, mai ales dat fiind faptul că pe eMag scria că a fost predat firmei de curierat, am decis să nu mai ridic comanda. Nu mai exista butonul de anulare, că aș fi făcut asta. Dar nici eforturi suplimentare nu am vrut să fac. Nu atât timp cât mie mi se spune una, iar realitatea este alta.

Oricum eram nevoit să găsesc un alt flex, pentru a-l duce la țară în weekend. Am căutat în principalele depozite cu materiale de construcții din Suceava, acolo unde găsești și scule, iar în final am decis să aleg un flex de la Dexter.

Pentru cei care nu știu asta, Dexter e probabil ceva marcă proprie a celor de la Leroy Merlin. Am mai cumpărat diferite scule – nu electrice – de la ei și mi s-au părut ok. În plus, sistemul de recenzii de pe site m-a convins să îl aleg.

Erau câteva sute de recenzii, pentru că Leroy le adună de la clienții din întreaga lume – ceea ce mi se pare o treabă tare bună – și le afișează și la noi, iar produsul avea peste 4 stele din 5. 4 și ceva, mai precis.

I-am trimis link tatălui, mi-a dat OK-ul și l-am luat. Iar prima impresie e mai mult decât ok. Pare a fi foarte mulțumit, pentru treburile pe care le are. Sunt curios cum se va comporta odată cu trecerea timpului. Revin cu actualizări, oricum.

Actualizarea numărul 1, 24.01.2023. Între timp am decis să cumpăr și o mașină de găurit de la Dexter. Revin foarte curând cu un articol în acest sens, către care voi pune link.

Ce păreri aveți despre sculele Dexter? Aveți experiențe ok?

Distribuie articolul:

6 comentarii

 1. Dacă vreodată ai nevoie de o sculă bună mergi pe brandul propriu Lidl Parkside, îți faci treaba și cu Dexter dar trebuie să te pregătești să le treci la consumabile.

  Sau doar la proiecte de tip hobby și cu pauze de folosire, că dacă vrei să le folosești zi lumină… iese fum din ele destul de repede.

  • Aud numai de bine de Parkside dar încă nu am cumpărat nimic de la ei. Oricum, am înțeles că urmează să fie mutate la Kaufland, nu?

   Mi s-a confirmat și azi că flexul e ce trebuie, e chiar entuziasmat de el. Sunt curios cum se va comporta în timp. Oricum, se simțea bine în mână, un plastic dur, greluț de fel. Eu nu prea lucrez cu flexul că îmi dă palpitații. 😀

   • Anul trecut am avut nevoie să dau 120 de găuri în stâlpi de oțel 3mm grosime, după 50 de găuri ieșea fum din bormașină… am lăsat-o să se răcească și am continuat să o folosesc cu pauze de jumătate de oră… am terminat lucrarea dar scula am trecut-o la costuri. Mai poate fi folosită ocazional dar nu m-aș baza pe ea.

    • Te referi acum la Dexter? Eh, e limpede că e tip hobby și nu poți trage de ea. Ori dacă tragi, îți asumi. La o lucrare ca a ta, și-a scos banii. 😀

     • La Dexter, că doar despre Dexter vorbim… vezi și serialul dacă ai timp de filme 🙂

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.