Atât a fost să fie!

După cum probabil știți deja, drumul echipei noastre naționale la EURO 2024 s-a terminat în optimi, acolo unde Olanda a câștigat cu scorul de 3 la 0.

Înainte de meci, speram că vom marca un gol pe finalul primei reprize, iar mai apoi ne vom apăra foarte bine și, în lipsă de noroc și inspirație pentru olandezi, meciul se încheie cu victoria noastră.

Meciul a început cum nu se putea mai bine. Jucătorii noștri au părut a fi mai motivați ca oricând, așa că am dominat primele 20 de minute. Numai că golul a fost marcat de către Olandezi, ceea ce ne-a cam afectat moralul.

Am fost revitalizați la pauză, dar nu suficient. Diferența de calitate s-a văzut și poate doar lipsa de inspirație a olandezilor a făcut ca scorul final să fie de doar 3 la 0. Intervențiile lui Niță au ajutat, de asemenea.

Cu toate acestea, au fost câteva detalii care puteau face diferența. Am avut și noi ocaziile noastre. Au fost și ceva mici greșeli de arbitraj. A fost și puțin egoism la unele faze.

Totuși, dacă dăm timpul înapoi, cel mai probabil că nimeni nu credea că ne putem califica. Să ieșim din grupe? Nici vorbă!

La ce nivel este fotbalul românesc, calificarea în optimi este o performanță notabilă, cu care cine știe când ne vom mai întâlni?

Acum că am ieșit din competiție, pe cine mizați că va câștiga finala? Eu mă gândesc la Germania.

fotografie realizată de Codrin Anton

Distribuie articolul:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.