Ce se întâmplă cu asigurările după toată treaba cu City Insurance?

Și eu, la fel precum probabil cea mai bună parte a șoferilor care circulă pe la noi, am asigurare la City Insurance. Erau cele mai ieftine, așa că fiecare a preferat să scoată mai puțin din buzunar. Acum însă City Insurance se îndreaptă către faliment, ceea ce nu provoacă prea multă bucurie.

Cele mai multe întrebări sunt în rândul șoferilor. Majoritatea se întreabă dacă asigurările vor fi valabile sau dacă vor fi despăgubiți în cazul unui accident în care vinovatul are asigurare la City Insurance. Răspunsul ambelor întrebări ar fi afirmativ, din câte înțeleg.

Problema, pentru mine, e alta. Toți ceilalți au zis să profite de acest faliment, pentru a mări prețurile la asigurări auto că doar nu erau destul de scumpe, deja. Ăia de sus, care nu prea mai fac multe în perioada asta, zic că o să plafoneze prețurile. Acuma… `om vedea!

Pe mine mă sperie gândul că am îndrăznit să trec mașina pe mine, încântat fiind de diferența nu foarte mare de preț pentru polița RCA de la tata, la mine. Practic, 100 de lei diferență pe an, motiv pentru care am zis că merită să mă simt și eu proprietar.

Doar că treburile încep să se împută iar curajul că am îndrăznit să trec mașina pe numele meu ar putea să îmi iasă pe ochi. Mă rog, se mai pot face schimbări de proprietar.

Sper totuși să nu fie scumpiri atât de majore încât să fie nevoie să trec iar prin chestiunile birocratice pe care schimbarea proprietarului unei mașini le necesită.

Voi la cine aveți asigurarea auto și de ce ați ales astfel?

4 Comentarii

Răspunde

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.