Skip to content

Aplicații gratuite care te ajută să pui parolă la mesaje

Last updated on 19 iunie 2018

Este foarte frustrant ca cineva să-ți citească mesajele de pe telefon. Mai mult decât atât, Androidul nu oferă nicio opțiune prin care să putem seta o parolă pe care să o introducem de fiecare dată când intrăm la mesaje și astfel uneori trebuie să avem grijă cui oferim telefonul. Astfel pentru cei care scriu multe mesaje pe telefon și nu doresc ca acestea să fie citite de către curioși, vă voi sugera câteva aplicații gratuite care vă ajută să puneți parolă la mesaje pe telefoanele cu Android.

Pune parolă la mesaje cu SMS Lock

O aplicație gratuită care te ajută să pui parolă mesajelor este SMS Lock și poate fi descărcată de aici. Aceasta este foarte ușor de instalat și tot ce ai de făcut este să setezi țara unde locuiești iar mai apoi să pui parola dorită. Eu am ales să folosesc un model pe care să-l desenez de fiecare dată când accesez mesajele.

Message Locker

O altă aplicație ce ne permite să punem o parolă la mesaje este Message Locker. Dacă în cazul aplicației de mai sus puteam seta o parolă în formă de model, această aplicație ne oferă posibilitatea de a alege o parolă numerică formată din cel puțin 4 și cel mult 8 cifre. La fel ca în cazul aplicației SMS Lock, și aceasta este foarte ușor de folosit și cu siguranță se va descurca oricine să o seteze.

Acestea sunt singurele aplicații găsite de mine care pun parolă la mesaje însă am găsit și altele asemănătoare care ar putea face același lucru. Este vorba despre Smart AppLock, o aplicație care pune parolă la orice aplicație aleasă de către utilizator, deci ar trebui să funcționeze și în cazul mesajelor. Totuși, de ce să ne complicăm atâta timp cât am recomandat două aplicații mai sus, simple și gratuite care te ajută să îți protejezi mesajele de ochii curioși ai colegilor de școală, servici, ai fraților sau ai surorilor șamd.

Voi cum vă protejați mesajele de persoanele curioase?

7 Comments

    • Si asta ar fi o optiune :)).

  1. Aveam intr-un timp parola vizuala, sau cum se numeste. Si nimeni nu putea intra. Acum n-o mai am. Nu dau telefonul si-n cel mai rau caz, nu, n-am nimic de ascuns. Nu ma cheama Sova. 🙂

  2. Aplicaţiile astea sunt cam inutile. Să zicem că ai instalat Message Locker. E suficient să intri în setările Androidului (aplicaţia Setări), să mergi la aplicaţii, să cauţi aplicaţia Message Locker şi să alegi „Ştergere date aplicaţie”. 🙂

  3. gabi gabi

    da…într-adevăr funcționează daca vrei sa intri de exemplu pe messenger dar daca din dreapta sus a ecranului intri pe chat…se vad toate convorbirile….acolo cum le mai blochezi…?

  4. gabi gabi

    dar chat.ul cum se blochează? ca degeaba parolezi messenger daca irta cine vrea pe chat si vede tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.