Mi-am cumpărat suport auto pentru telefon din LIDL

De mult timp caut un suport auto bun, care să mă mulțumească pe deplin. Până nu demult credeam că l-am găsit, fiind vorba despre un model cu magnet și tăbliță pe care o lipeai pe husa telefonului sau direct pe telefon. Doar că… tabla am lipit-o pe telefon, iar odată cu schimbarea lui, adio suport.

A mai rămas tăblița pe care o puneam în husă, iar apoi fixam telefonul dar mai mereu făcea nazuri. Plus că telefonul era destul de departe de mâna mea, așa că era inconfortabil să îl folosesc.

Mergând prin LIDL, am dat peste o cutie care conținea un suport auto și un încărcător auto pentru telefon. La doar 35 de lei, cât era prețul lor, am zis că merită să încerc. Era și ultimul produs, ceea ce mi-a dat impresia că au stârnit destul de mult interes.

Drept urmare, l-am cumpărat și imediat ce am ajuns în mașină a început misiunea specială montajul!

Se montează în grilajul pentru aerul condiționat, având un sistem destul de interesat. Chiar dacă la mine grilele sunt mici, iar la început părea că mi-am luat țeapă, se pare că stă totuși destul de bine. Am mers și prin gropi, fără să pun frână, iar telefonul nu a căzut de acolo. Mai cade dacă ating cu mâna, dar fie învăț să fiu mai grijuliu, fie îl mut în stânga. Totuși, în stânga nu știu dacă e la fel de comod, că nu mai am privirea pe centru.

O primă impresie ar fi faptul că am făcut o afacere bună. Urmează să testez și încărcătorul auto, să văd ce-i de capul lui. Materialele par a fi ok, nu e din cel mai ieftin plastic, precum încărcătorul auto pe care îl am în mașină în prezent.

Distribuie articolul:

2 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.