Cel mai mișto apel la vot + Umbre 3

Primul „contact” cu Șerban Pavlu l-am avut atunci când era la Antena 1 și juca diferite roluri la „În puii mei!”. Era amuzant însă nu mi-a rămas în minte în vreun fel. Apoi l-am redescoperit în serialul Umbre și mi s-a părut un actor genial.

Am tot căutat filme de-ale lui și am văzut suficient de multe încât să îl apreciez pe om cu multă sinceritate. Am avut apoi ocazia să ascult și câteva interviuri de-ale lui și iar m-a convins că poate fi un exemplu pentru mulți tineri de azi.

Zilele acestea apărut video-ul următor, video care s-a viralizat rapid în Social Media:

În doar două zile a înregistrat peste 1.500.000 de vizualizări. Iar asta doar la postarea originală, căci bineînțeles că a mai fost descărcat și reîncărcat și de alte persoane.

Este un apel la vot. Unul diferit, aș putea spune. #GataCuGluma! Am ajuns în toată această situație tot din vina noastră. De fapt, a celor care nu au ieșit la vot. În 2016 prezența a fost de sub 40%.

Țin minte dezamăgirea de atunci când s-au aflat rezultatele. Un amic îmi spunea atunci că trebuie să protestăm însă nu am fost de acord. Cum să contești votul unor oameni? N-ai cum.

Dacă prezența la următoarele alegeri nu trece de 55-60%, e foarte probabil ca rezultatele să fie aceleași. Protestele nu ajută. Meme-urile nu ajută. Doar prezența la vot contează. Iar orice îndemn la vot este util deoarece poate mai convinge o mână de oameni să iasă la urne.

Există și un referendum foarte important.

Deci, gata cu distracția.. hai la vot că acolo se decide soarta țării. Și mă îndoiesc că și acum poți spune că n-ai cu cine.

Umbre 3… din toamnă!

Și, dacă tot veni vorba despre Șerban Pavlu, ar trebui să spunem că în curând avem Umbre 3. Mai exact, sezonul 3 apare din toamnă și se anunță tare mișto.

Dar până atunci… avem de votat!

Distribuie articolul:

Un comentariu

  1. Tare videoclipul filmat de Pavlu. Prea adevărat, și eu voi ieși la vot, indiferent de situație. Dar boșorogii PSDiști, tot pe ăia îi vor vota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.