Skip to content

Apar tot mai multe conturi false pe Facebook?

Nu știu dacă așa era și până acum, însă de o vreme parcă primesc tot mai multe cereri de prietenie de la tot felul de persoane dubioase. De regulă, analizez profilul înainte de a da accept, să văd dacă persoana e ok sau nu, motiv pentru care am peste 100 de cereri în așteptare.

De aproximativ o lună însă parcă apar tot mai multe cereri de la persoane abia înscrise pe Facebook, care au doar câțiva prieteni și parcă fix atunci își încep viața.

În urmă cu o săptămână aproximativ primisem o cerere de la o tipă care mai apoi dăduse add probabil la majoritatea prietenilor mei. Mi s-a părut dubios că nu are cum să îi știe pe toți, pentru că pur și simplu făceau parte din grupuri și orașe diferite, și am blocat-o imediat după ce am văzut că dădea share la tot felul de articole despre nu știu ce personalități.

Acum, o altă persoană de genul a reapărut după ce a fost blocată probabil de către cei de la Facebook:

0cfb724e726e46e283d5032fa04cf908

Am blocat-o imediat după.

Am citit pe internet chestii despre postaci și profilurile false de pe Facebook care au anumite scopuri, dar o fi oare pe bune toată treaba asta?

8 Comments

  1. Posibil sint plătiţi ca să creeze conturi false, ca să-i scoată din sărite pe alţii. La ce altceva bun să te aştepţi din partea reţelei reţelelor ?!!

  2. Şi eu primesc invitaţii de la multe persoane pe care nu le cunosc, dar din start nu dau add decât celor pe care îi ştiu personal, cu mici excepţii uneori. Parcă şi eu am primit mai multe invitaţii ca niciodată, e posibil să fie vorba de conturi false, dar nu ştiu exact care ar fi scopul lor.

  3. Cu aceste conturi fictive pot fi făcute multe lucruri, unele implicând spam-ul și altele care nu necesită un nivel prea mare de inteligență! :)))

  4. Si eu primesc fel si fel de cereri de prietenie, ca si tine tot de la astfel de persoane, insa stiu si sunt sigur ca acele conturi sunt false, si create pentru spam.. tocmai deaia le si dau ignore. Mai ales la fel ca tine le verific inainte de a le da accept.

  5. Pot fi postaci de partid, mai ales în perioada asta. Eu pățesc asta pe Instagram, dar le dau repede report și în scurt timp văd că nu mai există conturile respective..

  6. Sunt create pentru like-uri artificiale sau hartuire…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.