ACUM e momentul potrivit

Se spune că cele mai bune afaceri și cele mai bune idei vin peste noapte, însă multe dintre ele nu sunt puse în practică deoarece medităm prea mult asupra ideii respective și tot amânăm acel moment în care să începem să facem ceva pentru a vedea ideea realitate până când ne-o ia altul înainte, sau pur și simplu până când ne plictisim de ideea respectivă.

Și eu dacă aș fi făcut toate lucrurile pe care am zis că le fac de mâine cu siguranță situația acum ar fi diferită din foarte multe puncte de vedere, financiar și poate chiar și artistul din mine ar fi oleacă diferit. Și totuși am amânat idei și planuri din fel și fel de motive pe care nu le mai ascult, de azi.

Asta pentru că gânditul prea mult poate dăuna iar instinctele pot aduce la rândul lor foarte multe satisfacții. De aceea am mai deschis azi (încă) un blog care îmi completează portofoliul deja foarte mare și care sper să se ridice acolo unde îl văd eu acum. Doar pentru că îmi place să fac asta și că nu mai vreau să tot amân anumite idei care până la urmă pot fi bune, sau nu. Dar de unde pot ști eu dacă nu testez? Și ce semne divine să aștept? Ideea în sine nu e oare un semn?

Am început cu dreptul anul ăsta conform principiilor impuse de mine și sper ca până la sfârșitul anului, precum și în cei care urmează, să mă țin și de acest principiu, pentru că poate schimba multe.

acum e momentul

5 comentarii


    1. Încă aștept activarea hostingului, îl pun la punct apoi probabil o să încep să le mai fac publice unele din ele. De obicei anunț proiectul după ce îl văd bine pe picioarele sale.

      Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.