Skip to content

Alternative pentru cei „forevăr alone” de Valentine`s Day

Last updated on 14 februarie 2017

An de an, forevăr alone fiind :)), îmi place să trollez măcar puțin evenimentele care înseamnă atât de mult pentru unii, însă pe care eu le privesc doar ca pe o chestie comercială. Și cum stăteam eu citind Drumul spre Los Angelesobserv că a trecut ora 00:00 iar eu am uitat să mă îmbăt și să deschid șampania ca de revelion pentru a sărbători sfânta dată de 14 februarie. Mi-am dat repede seama că nu am uitat nimic, așa că am căutat alte motive pentru a sărbători astăzi, altul decât iubirea manifestată prin poze de genul ce mi-a cumpărat iubi. iPhone, desigur.

Așadar, dacă aveți și voi nevoie de motive pentru a vă cumpăra singuri cărți (cum am făcut eu), ciocolată, flori sau bere (cum voi face mâine), pe lângă cel că suntem niște oameni frumoși și ne iubim singuri al naibii de mult, luați un loc și citiți și rândurile următoare:

 • Sfântul Valentin a fost executat. Mai exact, acu ceva muuult timp, Sfântul Valentin – un popă din Roma – a fost executat, după ce nu prea a fost de acord cu împăratul Claudius II care a interzis căsătoriile, după ce soldații nu prea erau motivați să meargă ei să moară în război, când era atât de comod în pat cu femeia.
 • Într-o zi de 14 februarie s-a născut fondatorul Toyota. Iar mașinile Toyota sunt foarte mișto, deci dacă vă plac, puteți sărbători azi. Eh, poate părea un motiv sumbru de a sărbători, dar e interesant. 😀
 • A fost descoperită penicilina. Cu toate că istoria îl premiază mai degrabă pe Alexander Fleming, știm prea bine că Victor Babeș a fost cel care a descoperit acest medicament.
 • Într-o zi de 14 februarie, mai exact în 1886, a plecat spre export din Los Angeles primul tren încărcat cu portocale. Mi se pare un motiv bun pentru a bea o vodkă cu suc de portocale, nu?
 • De sărbătorit este și faptul că mai sunt doar 15 zile până la prima zi de primăvară. Mie îmi place primăvara.
 • Dacă ești din Botoșani, Iași, Vaslui, Galați sau din orice alt oraș din Moldova, nu ai nevoie de motive în plus. Sărbătorești pentru că ești moldovean, iar moldovenii au mereu motive pentru a sărbători.
 • Dacă mă nășteam cu o zi înainte, ziua mea era sărbătorită pe 14, nu februarie ci iulie, însă 1+4 fac 5, deci e un fel de 15. Deci dacă vă plac unele articole de pe blog, vă puteți închipui că sărbătoriți ziua mea de naștere. Accept și cadouri.
 • Pe 14 februarie se năștea Gil Dobrică, cunoscut mai ales pentru piesa Hai Acasă.
 • Dacă vă place sportul, fie el baschet sau fotbal, într-o zi de 14 februarie s-au născut următorii: Ghiţă Mureşan, Angel Di Maria și Edinson Cavani.
 • Sixpack-ul ăsta de bere Tuborg costă puțin sub 14 lei. O afacere destul de bună.

Și pentru că mai știu că sunteți d-ăștia forevăr alone, ca mine, vă aștept și pe voi cu propuneri

alternative valentine s day

5 Comments

 1. Alina Valentina Alina Valentina

  Pe lângă toate astea, îmi sărbătoresc numele de botez, conform calendarului catolic. Și eu ca proasta voiam să-mi schimb religia :)) Acestea fiind zise, mă duc să beau un pahar de vodcă cu suc de portocale :))) La mulți ani mie, mă pup și mă iubesc, am vrut să mă felicit prima că dacă beau paharul ăla nu garantez că mai pot reacționa la alte felicitări (în caz că-mi mai amintesc cum mă cheamă) 😀

  • La mulți ani, om frumos! :*

   • Alina Valentina Alina Valentina

    Mulțumesc, om drag! :*

 2. MIRABELA MIRABELA

  M-a binedispus acest articol. 🙂
  Ai o veselie în cuvinte. Eu aveam niște planuri ce-l includ pe Stephen King, dar înainte de asta, impulsionata fiind de articolul tău, o sa beau un 3 in 1, așa, în cinstea mea.
  P. S. La multi ani! Faptul că ești îndrăgostit de cărți și blog, te transforma într-un om ce merită o urare de această zi a îndrăgostiților.

  • Mă bucur, mersi. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.