Skip to content

Acel moment când zici AM AVUT DREPTATE

Acuma mult, mult timp scriam despre un grup de bloggeri numit arta de a scrie a cărui fondator era un blogger un tip care se credea blogger. Am cunoscut acolo foarte multe persoane faine precum Alisa, Deya, Mădălina și încă mai câteva persoane pe care mă bucur că le-am cunoscut. Era un grup fain, recunosc, în care nu se prea postau link-uri ci erau doar mai multe discuții. Asta până când fondatorii au început să posteze în mod obsesiv link-uri către articole proprii.

Am tăcut o perioadă însă eu nu sunt genul de om care să tacă prea mult. La un moment dat mi-am dat cu părerea și am zis că ar fi mai fain să nu facem chiar atât de mult spam, mai ales că persoanele respective își postau link-uri către articole mai vechi. Bineînțeles că cei care s-au simțit cu musca pe căciulă, au venit cu gura mare și m-au dat afară din grup. Nu mi-a prea păsat, văzând ce caractere de rahat au și am mers mai departe deoarece eu știam bine ce am de făcut cu blogul meu.

Știu că atunci le zisesem câtorva persoane cât de josnici sunt cei doi însă poate că am fost privit ca un frustrat. Azi însă văd un articol la Marius Cucu pe blog în care vorbește despre omenia și onestitatea acestui mare blogger, intitulat Sarcasticu, blogger care mereu făcea pe deșteptul lăudându-se că face mii de euro însă nu avea bani de un domeniu. Mă rog, articolul îl găsiți aici. Despre acest lucru au mai scris și Cristian Iosub precum și Damian Irimescu.

Dacă nu aveți timp să citiți articolele respective, eu vă voi relata pe scurt. Acest blogger țepar, om josnic și nici nu mai știu cum să îl numesc – a dat dovadă de cât de josnic poate fi, chiar dacă mie îmi dovedise deja – lansase o campanie pe blogul său pentru un așa zis caz umanitar, care s-a dovedit inexistent și astfel a primit mai multe donații de la oamenii buni la suflet și creduli totodată de bani dar și diferite gadgeturi precum laptopuri, telefoane șamd. Văzând campania, Cristian Iosub a dorit să vadă personal familia respectivă însă la auzul acestei vești, Sarcasticu s-a cam speriat și a șters toate articolele legate de campania respectivă, nu a mai răspuns la telefon și a început să înjure în stilu-i caracteristic. Pe scurt, a dat dovedit și altora că nu e decât un rahat,

Așadar, concluzia e simplă: aveți grijă pe cine credeți și cui faceți donații deoarece există și caractere infecte în blogosfera asta, din păcate.

scam

12 Comments

 1. Salut!

  Îți dau un sfat, te rog folosește plugin-ul „MailChimp” sau „FeedBurner”. Am vrut să mă abonez la newsletter-ul tău, dar observ că nu există (sau nu am găsit eu, ceea ce înseamnă că sunt un „bursuc” 😀 )

  Apropo îmi place tema și descrierea pe care ți-ai făcut-o!

  P.S: Știu că am la comentariu opțiunea de a mă abona fie la comentarii noi apărute sau la articolele noi pe care le postez. Dar ar fi fain și o căsuță separată pentru cei care vor să se aboneze fără să comenteze.

  O seară bună,
  Damian Irimescu

  • Salut și bun venit pe blogul meu. Mersi mult de aprecieri. În legătură cu newsletterul trebuie să recunosc că nu există momentan. Venisem cândva cu inițiativa de a face unul însă nu a avut prea mult succes așa că am zis să o las pe altădată. Cred că voi încerca iar unul dintre cele două servicii, probabil că FeedBurner. Voi medita în seara asta iar mâine voi face ceva în sensul ăsta. Mersi tare mult.

 2. Aiurea, nici nu știu ce sa mă zic :/

   • De aceea te-am întrebat mai întâi. 😀

  • Am văzut deja pe un alt blog un comentariu legat de articolul respectiv. 😀 E scris cu italic deci ar putea să spună că e citat, totuși ar fi trebuit și sursa. Mă rog.

 3. Un exemplu de „blogger-asa NU”….penibil…alti oameni chiar au nevoie de ajutor si nu ii stie nimeni.

  • A dat bir cu fugiții. Și-a șters blogul, cont de fb.. tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.