900

După ce în ultima perioadă nu am fost foarte activ aici pe blog, azi când am scris articolul despre Campionatul Mondial am văzut că acela este articolul cu numărul 900 de pe blog. Cumva nu mă mir deoarece toate articolele astea s-au adunat în 5 ani de zile, ceea ce înseamnă doar 180 de articole pe an. Aproximativ un articol la două zile, ceea ce pare foarte ok. Realistic însă au fost multe articole în primii ani, și tot mai puține în ultimii doi.

A dispărut motivația. A lipsit un plan anume, o nișă, o ceva.. motiv pentru care am scris tot mai rar. Totuși important e că nu am renunțat la scris. Și chiar dacă blogul nu a mai fost la fel de activ, din când în când am intrat și am scris câte ceva.

Și pentru că e o cifră mare, am zis să o marchez și am schimbat tema blogului. Am trecut la ceva mai simplu, pentru a mă focusa mai mult pe scris. Poate că nu va fi mult pe blog și poate că o voi schimba la 1000. Ori poate va fi o schimbare mai majoră atunci.

Cert este că toate prostiile scrise aici pe blog s-au adunat și e ceva wow. E wow că am tot revenit și am scris, lucruri mai mult sau mai puțin banale.. toate s-au adunat. Și toate m-au schimbat. M-au construit. Și cu siguranță voi mai scrie mult timp de azi în colo. Pentru cititori sau doar pentru mine. Rămâne de văzut.

bere

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Poza articolului m-a atras, si ma duce cu gandul al cel mai bun prieten al meu.. In urma cu un an ne-am propus sa calatorim impreun in toata Romania, si odata cu decizia asta am dat peste un site https://www.romanian-journeys.com/ .De aici ne inspiram pentru noi destinatii 😀 Poate ajuta pe cineva, va incurajez sa explorati Romania!

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.