Favoriți la Campionatul Mondial?

Sunt deja 6 zile de când a început Campionatul Mondial din Rusia la care noi, desigur, nu participăm. Ce treabă avem noi cu fotbalul? Oricum, ideea e că a jucat fiecare echipă și, deși se zice că primul meci e foarte important și că majoritatea echipelor sunt mai prudente în primul meci, cred că am văzut care ar avea șanse la titlu și care nu.

Mereu am fost fan al Germaniei dar în ultimul timp, cel puțin de la ultimul mondial, nu prea au mai jucat mare lucru. Așa cum s-a văzut și în primul meci de la Mondialul din Rusia. Chiar dacă nu sunt fan și nu m-am uitat chiar la fiecare meci, din ce am văzut eu fotbal a fost doar la Spania Portugalia, pe care le văd ajunse pe amandouă până în semifinale cel puțin. Cât despre Belgia, Anglia, Brazilia sau Argentina, nu prea a convins nici una din ele.

Dar `om trăi și `om vedea!

cupa mondiala

2 comentarii


  1. O simulare făcută pe un (super-)calculator, folosind un algoritm de Inteligență Artificială, pentru care s-a realizat o serie de simulări multi-criteriale, a ajuns la concluzia că Spania va fi cîștigătoarea campionatului. Personal, prea puțîn mă atrage fotbalul cupei mondiale, pentru că fotbal e mult spus, ci mai degrabă mi se pare interesant dacă programele de AI au ajuns la un nivel atît de înalt încît să poată face pronosticuri. Mai corect spus, viitoare certitudini. Atunci, hmmm, n-am nici o idee ce s-ar petrece cu lumea aiasta, care și așa e cu fundun’ sus…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.