Acasă Blogging 5 site-uri de unde poți descărca imagini pentru blogul tău

5 site-uri de unde poți descărca imagini pentru blogul tău

Autor

Data

CATEGORIE

Nu mi s-a întâmplat niciodată însă mă gândesc că o fi tare nasol să te trezești cu niște amenințări pentru folosirea unor imagini luate de pe internet. Da, unele imagini nu sunt gratuite chiar dacă le găsim pe net iar cei care dețin drepturile de autor ne pot trage la răspundere.

Dacă ați observat, eu nu pun sursa imaginilor. Asta deoarece le iau de pe site-uri care îmi permit să folosesc pozele fără să ofer drepturi de autor menționând sursă șamd. Dacă doriți și voi să găsiți imagini frumoase pentru blog atunci vă recomand următoarele 5 site-uri.

Unsplash

Unsplash oferă în fiecare săptămână câte 10 imagini una mai frumoasă ca alta. Am descărcat multe poze de pe acel site și îl recomand deoarece sunt unele poze de-a dreptul impresionante. Imaginile sunt gratuite și nu trebuie decât să ne abonăm la newsletter iar în fiecare weekend primim pozele pe mail. Pozele pot fi găsite și pe site.

Flickr

Cu siguranță ați mai auzit de Flick până acum. Acesta ne poate oferi și imagini gratuite pentru blog. Imaginile pot fi găsite folosind platforma Creative Commons iar mai apoi le putem adăuga pe blogul nostru. De aici iau eu majoritatea imaginilor.

Pixabay

Astăzi am descoperit platforma Pixabay și cred că o voi folosi zilnic de acuma. Aceasta oferă imagini pe care le putem folosi fără să menționăm sursa. Mișto, nu? Puteți intra pe Pixabay dând click aici.

Photopin

Imagini faine am găsit și pe Photopin. Acestea au de asemenea o licență Creative Commons așa că pot fi folosite fără teamă și pe blogurile noastre.

StockSnap

Chiar dacă nu deține la fel de multe imagini ca cele de mai sus, imagini gratuite pot fi preluate și de pe StockSnap. Nu mi-a plăcut la această platformă faptul că nu am găsit nicio imagine pentru articolele despre blogging și social media.

O altă metodă – foarte bună bineînțeles – ar fi să ne facem propriile imagini însă aici este o altă poveste. Eu încerc să fac asta de ceva timp însă nu îmi prea place ceea ce obțin.

Voi de unde descărcați imaginile de pe blogul vostru?

imagini pentru blog

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente