The Last of Us

De o vreme încoace, toată lumea vorbește doar despre The Last of Us. Nu am fost convins că trebuie să mă uit și eu la el până am citit articolul de la domnu` Manea iar când am aflat că e cu zombie, am zis că trebuie să-l văd. Nu de alta, dar sunt fan al serialelor de genul acesta.

Apoi am decis să mă uit la acest serial și datorită unora dintre actori, precum Pedro Pascal. Mi-a plăcut de el în Urzeala tronurilor precum și în Narcos. Am impresia că l-am văzut și în alte filme, dar nu sunt foarte sigur de asta.

Domnu` Pedro Pascal a venit la pachet cu Lyanna Mormont din Urzeala Tronurilor. Sper că nu ați uitat-o, nu? Conducătoarea oamenilor de pe Insula Ursului, parcă așa îi zicea, conducătoarea casei Mormont. Șmecher rol a făcut în cele 9 episoade în care a apărut și pare la fel de arțăgoasă și în The Last of Us. Bella Ramsey îi spune tinerei actriței. Să o țineți minte, zic.

Am dat play descurajat de ideea că filmul are o oră și douăzeci de minute, ceea ce însemna că programul de somn va avea puțin de suferit. Cu toate acestea, aș minți să spun că regret acea oră în minus de somn.

Filmul începe la fel ca orice serial despre zombie, dar continuă diferit. Nu se pune foarte mult accent pe momentul izbucnirii pandemiei, sau cum i-o zice, ci nu durează mult și suntem trimiși la acțiunea de peste 20 de ani, chiar în 2023. Interesantă treabă.

Sigur, primul episod al unui serial, sau chiar primele 2-3, sunt de regulă mai lipsite de acțiune. Valabil și în cazul acestuia. Dar, per total, episodul a fost bun.

Nu am jucat jocul. De fapt, a trecut ceva timp de când am jucat un joc video, deși mi-e dor de un FIFA. Nu prea mai duce nici laptopul jocuri d-astea noi.

Oricum, înțeleg că s-au băgat muuuuuuulți bani în acest serial cu care HBO speră să dea lovitura. Ar fi bine să o facă, mai ales după ce Casa Dragonului nu prea a rupt.

Vă uitați?

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.