YouTube Music introduce Mostre

Ce sunt aceste mostre? Ei bine, un fel de TikTok unde găsești melodii pe scurt. Astfel, atunci când nu mai știi ce să asculți nou, poți da scroll acolo până găsești suficiente melodii interesante pentru un nou playlist.

Destul de interesantă funcția, aș spune, însă nu cred că o voi folosi. Iar asta deoarece am fugit mereu de astfel de aplicații care îți răpesc timpul fără să îți dai seama.

Butonul Samples apare în meniul de jos, așa că este destul de ușor de găsit. În dreapta, ai mai multe opțiuni disponibile precum: apreciez, adaugă în playlist, shorts, trimite și redă.

M-am jucat puțin cu această funcție și îmi oferă suficiente melodii interesante, bazate în mare parte pe istoricul meu de vizionare. Însă, la fel ca pe Tik Tok, din când în gând îți sugerează câte o manea pentru că… de ce nu? Dacă îți place Rammstein sau Bon Jovi, sigur îți place și Mihăiță Piticu.

Meh, algoritm…

Așa cum ziceam, puțin probabil să folosesc mostrele de la YouTube Music. Aș fi preferat, mai degrabă, să introducă mai multe playlist-uri pe care să le descopăr atunci când am chef de ceva nou.

Voi veți încerca Samples de la YouTube Music?

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.