Windows 11 se poate instala și pe telefon

Chiar dacă eu nu prea pot folosi Windows 11 pe laptop, din cauza procesorului ceva mai vechi, aparent alții au reușit să îl pună pe telefon. Este vorba despre un telefon OnePlus 6T.

Toată treaba este prezentată în videoclipul de mai jos și nu pot să neg că nu arată interesant. Și nici nu se mișcă rău, din câte înțeleg eu din videoclip.

Cei de la Windows au încercat, în trecut, să intre pe piața sistemelor de operare pentru telefon, dar nu s-au descurcat prea bine.

Eu nu am mai auzit, în ultima vreme, de telefoane cu Windows, ceea ce mă face să cred că au renunțat la idee, cel puțin pentru moment.

Ei bine, ce părere aveți despre rularea Windows 11 pe telefon? V-ar plăcea să aveți?

Distribuie articolul:

7 comentarii

  1. Poți să instalezi Windows pe telefon la fel cum poți instala și distribuții Linux însă nu îți funcționează funcțiile telefonului…

  2. Pai depinde de modelul telefonului, e posibil sa nu poți activa wifi ,să nu poți face apeluri, să nu îi poți activa datele mobile, să nu recunoască SIM și multe altele.

    Plus că trebuie să aibe exact specificațiile hardware necesare pentru acest sistem de operare..in altă ordine de idei multe telefoane sunt blocate și nu poți să dai boot la alt sistem chiar nici la Android decât în service autorizate.

  3. De asemenea versiunea de Windows trebuie sa fie special creata pentru telefoane și interfata grafică
    Așa și eu am instalat Android pe un laptop și e tare ciudat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.