Wallet și plata în 30 de zile la eMAG

Citesc la Radu că eMAG a introdus Wallet și totodată posibilitatea de plată în 30 de zile sau în 4 rate fixe, fără dobândă. Până nu demult, eMAG a avut opțiunea de plată în 15 zile, opțiune însă care a dispărut pe la sfârșitul anului trecut.

Eu m-am folosit de câteva ori de acea modalitate de plată și am găsit-o ca fiind foarte practică, prin urmare am regretat dispariția ei.

Din păcate însă eu încă nu am pagina Wallet, introdusă de eMAG, și nici nu pot opta pentru plata în 30 de zile. Iar din câte înțeleg din comentariile de la Radu, nu toată lumea o are, în plus pragul de valoare maximă a comenzilor ce pot fi plătite în cel mult 30 de zile diferă de la o persoană la alta. Alte persoane spun că au de mult timp acest portofel virtual.

Dacă în cazul plății în 15 zile pragul era de 2000 de lei, din câte îmi amintesc, Radu are un plafon de 1000 de RON. Sunt și persoane cărora li s-a acordat un plafon de 1500 de lei.

Am fost curios să aflu de ce nu am disponibilă pagina, iar cei care se ocupă de pagina de Facebook eMAG mi-au răspuns astfel:

Hey, Adrian! Aceasta modalitate de plata este adresata unui numar mic de clienti. Ne dorim sa o aducem cat mai multor clienti, insa, pentru moment, nu este posibil intrucat este un program pilot. In schimb, poti selecta alta modalitate de plata, daca doresti.

eMAG

Prin urmare, mai am de așteptat mult și bine. Poți verifica dând click aici dacă tu ai Wallet-ul disponibil sau nu. Sper ca în curând să am și eu acces la această opțiune.

Aparent eMAG nu renunță la ideea de a cumpăra acum și a plăti mai târziu, doar că probabil că mai au nevoie de timp pentru a ambala opțiunea asta cât mai bine, astfel încât să nu apară surprize neplăcute.

Opțiunea de a plăti mai târziu e utilă atunci când comanzi produse pe care nu știi sigur dacă vrei să le păstrezi, așa că nu ai banii blocați în caz de retur.

Actualizare: conform zvonurilor, plata în 30 de zile, wallet-ul și plata în 4 rate va fi disponibilă pentru toată lumea în cel mult o lună.

Voi aveți wallet-ul disponibil pe eMAG și opțiunea de a plăti în 30 de zile sau în 4 rate?

Distribuie articolul:

4 comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.