Skip to content

V-am zis că vloggingul va evolua foarte mult?

Vă ziceam acuma ceva timp că vloggingul va evolua foarte mult și va fi din ce în ce mai important. Ei bine acest lucru pare că se confirmă deoarece de la o zi la alta vedem vlogguri din ce în ce mai bune, vloggeri din ce în ce mai buni precum și evenimente la care sunt invitați și vloggeri, nu numai bloggeri.

Mai nou, o parte din cei mai cunoscuți vloggeri români au scos și o melodie cu mesajul: noi o facem pentru voi. Adică ceea ce fac, o fac pentru cei care îi vizionează. Mai exact oferă conținut video util pentru abonații lor care ar putea să aprecieze mai mult munca acestora, chiar și cu un share. Melodia este cântată și alături de Marius Moga.

Acum ce mai ziceți de vloggerii din România? V-am zis eu că vloggingul va evolua? V-am zis.

Ah, era să uit! Mai nou și unii bloggeri fac vlogging, iar aici mă refer la Arielu care are un vlog numit Trei idei și sincer să fiu face o treabă atât de bună încât zic că mi-ar fi plăcut și mie să fac asta însă… mie îmi place mai mult să scriu.

One Comment

  1. Cristian Cristian

    Cu siguranta video bloggingul o sa evolueze spectaculos in urmatorii ani, asa cum s-a intamplat si cu bloggingul. Este foarte bine ca creste si partea asta, mai ales ca este una banoasa, desigur, pentru cei care au talent, echipament modern si stiu sa trateze subiecte de interes general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.