Acasă Blogging Upgrade curând. PC nou

Upgrade curând. PC nou

Autor

Data

CATEGORIE

Laptopul de pe care scriu acum îl am de 4 ani de zile, timp în care și-a făcut treaba de minune. Pe vremea lui era decent, însă cu timpul simt că a îmbătrânit. În primul rând bateria a murit de ceva timp, iar nu demult s-a dus și încărcătorul. Acum ne împărțim cu 2 laptopuri la un singur calculator. De asemenea, nici tastatura parcă nu se mai apasă ca altădată.

În tot acest timp nu a ajuns niciodată la service. Doar îi mai schimbam windowsul din când în când și mai împrăștiam praful cu un compresor. Și cam atât. După 4 ani de laptop, am zis că ar fi mai ok să revin la PC. Așa că l-am tot bătut la cap pe Marius să îmi găsească câteva piese compatibile pe PCGarage.Ro, să fac un calculator din piese. Bugetul? 2000 de lei, doar că nu prea reușeam să fac ceva foarte bun doar cu bugetul ăsta.

Nu am prea avut răbdare așa că am făcut comanda încă de azi, deși nu o pot ridica până joi, că abia atunci vin banii. Astfel, nu am putut opta pentru asamblare pe PCGarage, ci va trebui să văd un service ceva prin Botoșani.

pc din piese

Nu am mai vrut laptop și pentru că nu prea mă atrage să stau cu el la birou, iar din pat sau de pe canapea nu sunt foarte productiv, așa că sper că după ce vine PC-ul, să fiu și eu mai productiv.

9 COMENTARII

  1. Frate, eu la birou am 2 monitoare de 24 de inch, și stau 8 ore cu ochii în monitor, de când lucrez aici, cu siguranță s-a văzut că nu prea mai am timp și chef de scris pe blog, însă din când în când mai îmi bag nasul și pe acolo. Trecând peste chestiile mele, eu am revenit la PC (acasă evident), iar laptopul stă de se pune praf pe el. Crede-mă, e mult mai bine să stai la birou cât ai nevoie și apoi să te rupi de PC, decât să stai pe laptop, oricând, oricum, oriunde. Acasă am PC cum am spus și mai sus, și l-am luat SH de pe CitGrup, i-am mai adăugat eu niște ram și este țeavă. Procesorul contează să fie ok, restul îi mai faci upgrade dacă este nevoie neaparat.

  2. La chestia asta m-am gândit şi eu recent deşi probabil voi avea şi un birou închiriat pe undeva în viitor, dar cât timp sunt acasă vreau să scap de lucratul din pat că mi s-a acrit, şi deja am simţit ceva mic la spate, cât sa mă facă să mă gândesc bine de tot la asta.

    Oricum, voi păstra şi laptopul că cine ştie, dar până atunci, tre` să mă învârt şi eu cumva să găsesc pe cineva care le are în domeniu. Vedem perioada următoare.:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente