Acasă Diverse Unde ne mai ascundem de ISIS?

Unde ne mai ascundem de ISIS?

Autor

Data

CATEGORIE

Nu știu cum se face, dar parcă tot după fiecare atentat – din ce în ce mai des – se vorbește de măsuri, de lupte contra ISIS, însă e doar puțină liniște. Liniștea dinaintea furtunii. Apoi face iar POC, iar mor oameni nevinovați, iar se iau măsuri. De fapt se face ceva? Ori parcă e din ce în ce mai rău.

Și nu vreau să critic cumva pe nimeni, deoarece îmi dau seama cam cât de greu e să asiguri 40-50 de mii de oameni aflați la un eveniment că totul va fi ok. Și chiar dacă la evenimentele de amploare e multă poliție, atentate pot fi și în locuri cu 30-40 de oameni și tot grav e.

Iar toate astea ce s-au întâmplat fac ca Europa, și nu numai, să pară nesigură. Mai ales orașele mari, acolo unde e lume multă, locuri vizate de teroriști. Deși nu mă prea visez eu prin Roma, Paris, Londra ori alte orașe mari, recunosc că acum am cu un motiv în plus să nu visez să merg acolo. Mai exact, nu știi niciodată de unde face POC, sau de unde vine un tir, sau cine va trage.

terorism

E mai dificil mai ales din cauza faptului că e o situație al naibii de greu de gestionat. Și e trist că nu mai poți ieși la o plimbare liniștit, ci mai degrabă ieși cu frică.

4 COMENTARII

  1. Asta si e ideea. Sa ne induca frica. Daca atentate de genul asta sa zicem ca ar mai putea fi prevenite, cum faci cu celelalte? nu poti stii cand cineva are de gand sa intre cu camionul in multime?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente