Unde găsești uși pentru sobe ieftine

Pregătesc ușor-ușor materialele pentru construirea grătarului cu sobă din curte, așa că de ceva timp încerc să urmăresc prețurile astfel încât să profit de orice reducere posibilă. Doar că… toate sunt scumpe.

Eu încerc să refolosesc tot ce se poate refolosi. Am cules cărămidă veche de mai bine de 100 de ani, probabil, o să caut și niște lemn din demolări, tot vechi, măcar pentru scop decorativ, și totodată parcă aveam o plită veche prin curte. Trebuie să văd dacă mai poate fi folosită, sau am nevoie de alta.

Doar că uși pentru sobă din fontă nu am și nici nu am de unde să găsesc la mâna a doua. Ori cel puțin ar fi prea mare efortul și căutarea, iar deocamdată nu am timpul necesar să le caut.

Așa că am luat magazinele la rând. M-am uitat în ofertele marilor magazine cu materiale de construcții și erau scumpe. M-am uitat și pe internet la câteva magazine online de profil, dacă le pot numi așa, dar scumpe și ele. Așa că îmi zice tata, culmea că mie nu mi-a trecut prin cap, pe eMAG ai verificat?

Da, a fost nevoie să îmi spună tata că pe eMAG sunt mai ieftine, că eu nu m-aș fi gândit. Și dacă mai peste tot prețurile unor uși pentru sobe din fontă ajung la 150-200+ lei, pe eMAG am găsit la 90 de lei. Cu Genius, transport în EasyBox și tot ce trebuie. Așa că nu am ezitat în a da comanda. Modelul ăsta l-am luat eu și îl găsești și tu dacă dai click pe acest link.

Nu au un finisaj excepțional, dar la 90 de lei sunt mai mult decât ce trebuie. Mai rămâne să văd de un grătar pentru cenușă, de plită dacă nu-i ok ce am eu și, bineînțeles, de grilajul pentru grătar.

Dar revin eu cu noutăți, pe măsură ce decurg treburile.

Distribuie articolul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.