Acasă Diverse Un nou capitol

Un nou capitol

Autor

Data

CATEGORIE

Viața la țară e mișto. Ai foarte multă libertate, aer curat și multă natură. Nu prea ai socializare, cel puțin nu la 23 de ani. Și după o vară în care parcă au fost mai puține persoane acasă, am decis să schimb aerul și să ies din bula mea. Așa că mi-am căutat o garsonieră la Suceava și urmează să mă angajez.

Tânjeam de mult timp după ideea de a locui singur și, cel puțin după câteva zile, pare că îmi priește bine. De duminica mi-am adus calculatorul aici, deci pot spune că m-am mutat definitiv.

M-am apucat și de gătit iar cam în fiecare zi încerc ceva nou și – culmea – deocamdata încă nu am făcut ceva necomestibil, ba chiar toate au arătat bine și au avut și gust bun.

Problema e că încă nu cunosc prea multă lume de pe meleagurile astea, dar cred că se va rezolva în timp. Iar în orice colț al casei merg, văd că mai trebuie să cumpăr câte ceva. Bugetul e însă redus, așa că sunt multe nevoi și bani puțini. :))

Oricum, per total e fain! 😀 Cel puțin momentan mă concentrez mai mult să scriu și să lucrez pe la calculator, pentru că nu îmi distrage nimeni atenția.

schimbare

8 COMENTARII

  1. E frumos în Su’șiava – oraș cu o îndelungată tradiție istorică și cu multe locuri interesante care va trebui să le vizitezi. Rînd pi rînd. Mînăstirile din Bucovina sînt de asemenea frumoase, și merită vizitate.
    Spor în toate !

  2. Mi-a mai spus cineva despre kindle și erm tentat, iar dacă mai vii și tu cu recomandarea asta, sigur îmi voi lua și eu. Cât despre cărți, am și eu un stoc considerabil, dar pe laptop nu prea mă avantajează, că eu citesc trântit în pat de obicei. Așa că Să-l stăpânești și folosești sănătoasă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente