Ultimul sezon al serialului After Life apare în ianuarie

Nu știu dacă ați văzut After Life, dar mie mi-a plăcut tare mult. Îl consider în continuare ca fiind unul dintre cele mai bune seriale văzute de mine până acum, deși am bifat câteva de-a lungul timpului. Iar dacă ești de aceeași părere ca mine, atunci am o veste bună pentru tine: ultimul sezon apare în ianuarie.

În mintea mea, serialul era gata de mult timp. Nici nu mai știu cât timp a trecut de la sezonul 2 și nu m-aș fi gândit că se face un sezon 3, care va fi și ultimul.

Astfel, vestea celor de la Netflix m-a surprins în mod plăcut. 14 ianuarie este data când va apărea ultimul sezon din After Life și mă gândesc foarte serios să îl revăd, astfel încât să-mi amintesc toate detaliile importante.

Avem și un trailer postat de Ricky Gervais, ce ocupă și funcția de regizor a serialului. Grozav actor, cred că ar trebui să caut mai multe filme cu el. Ori rolul ăsta i-a venit mănușă, ori e la fel de bun în orice producție. Rămâne de văzut. Cert este că povestea mi-a plăcut grozav. E cu lacrimi, atât de amuzament cât și de tristețe, uneori.

Dacă nu ai văzut After Life, îți recomand să o faci. E un serial britanic ce poate fi încadrat în categoria de comedii dramatice. Este creat, scris, produs și regizat de Ricky Gervais, care este și personaj principal.

Nici nu are rost să vă povestesc despre ce este vorba, pentru că sunt doar 12 episoade în primele 2 sezoane și totodată garantez că merită văzut.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.