Top 3 reclame cu un adevar trist in spatele lor

Reclamele de la TV fie ca au legatura cu produsul promovat sau nu, unele au un mesaj foarte trist. Personal, am fost impresionat de cateva reclame pe care doresc sa la impartasesc cu voi.

Prima este cea de la margarina/untul Unirea in care copii ii fac un cadou mamei facut chiar de manutele lor iar mama le ofera drept recompensa nise dulciuri cumparate. Pe langa faptul ca mamele isi condamna copii la obezitate mai uita si sa fie atente cu ei gatindu-le ceva din suflet care este totodata si sanatos. Parerea mea este ca orice copil se bucura atunci cand mama lor le gateste o prajitura deoarece gestul conteaza cel mai mult.

Daca pana acum ii admiram pe cei de la Orange pentru reclamele lor cu coloana sonora superba pot spune ca o reclama de la cosmote mi-a dat lacrimile. La fel ca in cazul primului spot publicitar reiese un defect al societatii: lipsa respectului fata de batrani. Vedem astfel cum tanarii din ziua de azi isi bat joc de batranii fara de care noi nu am fi existat daca nu ar fi luptat pentru Romania. Asadar, dragi tineri care va considerati smecheri vedeti-va de treaba voastra si daca nu stiti ce inseamna respectul rugati-va parintii sa va invete acest lucru insa din moment ce nu au facut-o deja, e trist.

Continui tot cu o reclama de la cosmote in care este prezentat un alt adevar trist si anume tinerii nu mai citesc. Nu inteleg de ce deoarece pentru mine cititul este chiar o placere insa devenim codasii Europei si la numarul de carti citite.

Acestea au fost cele trei reclame prezentate astazi insa cel mai probabil voi continua aceste serii.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Cum sa citim, cand ne e mai usor sa vedem un film, care dureaza maxim doua ore? O carte, depinde de numarul de pagini, o citesti in cateva zile.

    Uite, ma iau ca exemplu. Mie nu mi-a placut niciodata sa ma oblige cineva sa citesc, eu nu am putut sa citesc nicio opera din cate m-au obligat sa citesc in liceu, citeam rezumate si comentarii si atat. Daca citesc, citesc din bunavointa proprie, nu ca-s obligat. Trebuie sa iti placa sa citesti, trebuie sa gasesti relaxare in citit, iar noi nu gasim asta prin faptul ca ne obliga sa citim pentru niste cacaturi de note. Probabil asta, ma gandesc eu, ar fi un argument de ce nu citim. Bun … un altul ar fi copilaria. Atunci cand eram mica, parintii imi citeau povesti, imi luau reviste (adica benzi desenate) pe care mi le citeau ei, ajunsesem sa stiu pe derost replicile, parintii mi-au oferit o educatie excelenta. Acum … nu toti sunt la fel, nu toti parintii se ocupa de educatia copiilor. Cand luam vreum premius sau ceva, ai mei imi cumparau o carte, acum se cumpara tablete, telefoane, laptop-uri de 50 mil. ca deh … trebuie sa fie copilu’ in pas cu tehnologia.

    E mult, foarte mult de comentat pe tema asta, insa vorbim degeaba. Totul in tara asta este ‘stricat’, nu ne putem astepta la nimic bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.