Threads este disponibilă oficial în România însă doar pe web

Știți de Threads, nu? Am povestit nu demult despre ea aici pe blog. A creat destul de multă zarvă la lansare, însă mai apoi s-a lăsat liniștea acolo. Și eu am fost cât de cât activ în primele zile, iar mai apoi am uitat de ea.

La fel au făcut majoritatea celor de pe aici. Prin urmare, putem spune că nu a prins la noi.

La lansare, noi cei din Uniunea Europeană nu am avut, teoretic, acces la noua rețea de socializare din familia Meta. Cu toate acestea, au fost portițe de acces prin spate, așa că ne-am putut înscrie.

De astăzi, Threads este oficial disponibilă și în Europa, inclusiv în România, doar că numai pe web. Prin urmare, veți putea accesa această nouă rețea de socializare din browser. Aplicația nu e disponibilă, deocamdată. Probabil că vor rezolva și asta curând.

Threads se dorește a fi noul Twitter, după ce pare că ar fi fost aproape complet distrus de către nenea de la Tesla. Să vedem dacă va reuși.

Am observat că s-au înscris mai multe persoane după lansarea de azi. Poate că odată cu prezența unui număr mai mare de utilizatori români, va fi mai multă activitate pe acolo.

Cred că o nouă rețea de socializare mai curată este necesară, însă nu pare că va apărea prea curând. În plus, știm deja cum face Mark… ne atrage la început, pentru ca mai apoi numărul de reclame să fie atât de mare încât să ne solicite bani pentru a scăpa de ele.

V-ați înscris pe Threads? Pe mine mă puteți găsi aici. Nu promit că voi fi prea activ, dar e bine să mă urmăriți pe acolo, poate devin influencer, cine știe?

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. Încă o rețea de socilizare. Nu o să mai avem timp de nimic dacă tot apar și dispar. Mai ține minte Hi5-ul. A dispărut. La fel și Yahoo Messenger, ce vremuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.