Temă nouă, iar. Tot de la MyThemeShop

Cei de la MyThemeShop au început iar o campanie de reduceri în care orice plugin și orice temă costă doar 9 dolari, după mult timp de la ultima campanie de acest gen, așa că azi m-am gândit să mai fac o schimbare menită să aducă un plus de prospețime acestui blog.

E deja cam a 3-a sau a 4-a temă pe care o folosesc, iar adevărul e că sunt genul de om care se plictisește repede. Totuși, până acum am avut mai multe teme, iar principalul motiv pentru care le-am schimbat a fost acela că nu ofereau ceea ce voiam.

Cu toate că majoritatea erau minimaliste, așa cum îmi place, parcă nu reușeau să scoată în evidență conținutul așa cum mi-aș fi dorit eu. Toate erau simple, însă nu suficient de simple și de plăcute totodată.

Momentan asta îmi place mult. Nu știu pentru cât timp, dar momentan e ceea ce vreau. Desigur că voi mai face modificări, majoritatea mici și de culoare, iar poate cea mai importantă este legată de logo, pe care cred că îl voi modifica să dea cât mai bine pe acea bară de sus.

Oricum, ideea principală a articolului este următoarea: dacă vrei o temă rapidă pentru blogul tău, premium și foarte bine structurată, ar trebui să profiți și să iei una de pe MyThemeShop. După ce dai click pe link-ul menționat anterior și alegi una din temele sau pluginurile de pe MTS, folosește codul de reduceri 9USDLove pentru a reduce prețul până la 9 dolari.

Desigur, puteți plăti atât cu Paypal cât și direct cu cardul. Cât despre tema nouă, ce părere aveți?:D

10 comentarii


  1. Io le-am luat pe toate de la MyThemeshop si acolo unde le-am folosit am tras child themes pentru ele ca sa le pot face mici modificari structurale care sa nu se piarda la upgrades.
    Au teme misto, mult mai misto decat layout-ul clasic pe care-l gasesti pe Themeforest, iar preturile sunt mult mai decente decat la TF si altii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.