Îi spunem la mulți ani lui Adrian de Sfântul Andrei?

Dacă ajunge vreun sărbătorit, indiferent că este Andrei sau Andreea, pe aici, eu îi urez la mulți ani. Să ne trăiești cu numele și să mai vii pe aici, că te primesc cu brațele deschise. În schimb, eu sunt Adrian și nu este necesar să îmi spui și mie la mulți ani.

De-a lungul timpului, în fiecare an am primit câteva urări de la mulți ani cu ocazia sărbătoririi Sfântului Andrei. Chiar dacă apreciez gestul și zic săru-mâna pentru el, nu găsesc necesar să mi se ureze la mulți ani.

Nu găsesc nici o legătură între Adrian/Adriana și Andrei, așa că mă îndoiesc că ar fi un derivat. Drept urmare, nu trebuie să îmi spuneți la mulți ani.

Totuși, dacă chiar vă doriți să trăiesc cu numele și să fac o cinste, căutați-mă pe 26 august. Atunci se sărbătorește Sfântul Adrian, chiar dacă nu este o sărbătoare la fel de importantă precum cea de astăzi.

Iar dacă tot am scris acest articol, am zis să caut pentru voi o listă cu nume care se sărbătoresc de Sfântul Andrei. Am găsit-o și o distribui mai jos:

  • Andrei, Andreea, Andra, Andrada, Andraș, Andruș, Andruța, Andreas, Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia și Deea.

Lista am împrumutat-o de aici, să nu fie cu supărare.

Lor le spuneți la mulți ani. Lui Adrian și Adrianei nu. Pe ei îi saluți în august. Ne-am înțeles? 😀

Distribuie articolul:

6 comentarii

  1. Nu, nu-ți zicem la mulți ani 😂. Și eu sunt Adrian, este al doilea meu prenume, nu m-a felicitat nimeni de Sf. Andrei și nici n-ar trebui, e Adrian nu Andrei.

  2. Da și eu ți-am spus „la mulți ani” da lasă lasă îți mai zic eu deacuma..!? 😅🤣🤣 Glumesc,de prin școală îmi amintesc că se spunea faimosul (La Mulți Ani) si la Adrian/a . Dar na se mai schimbă lumea, obiceiurile….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.