Skip to content

Social Media, bloguri și cărți

social mediaOra 6:00, se pare că îmi fac un obicei de a scrie dis de dimineață când luna încă nu a apus iar soarele încă doarme.. nu ca mine. Am din ce în ce mai puțin timp liber însă asta nu îmi influențează dorința de a învăța cât mai multe lucruri noi care să mă ajute pe viitor. Simt nevoia de a citi multe cărți despre online, marketing, branding, copywriting și nu în ultimul rând social media. Acesta este ultimul domeniu care a început să îmi creeze interes astfel încât vreau să îl studiez, citesc și de ce nu, să îl aplic.

Din câte văd, noi suntem încă pe la început în ceea ce privește experiența în aceste domenii. Sunt totuși câțiva bloggeri care au o experiență în social media pe care îmi propun să îi urmăresc pentru a mai învăța câte ceva și de la ei. Printre acești bloggeri se află și Manafu, Adrian și mulți alții pe care eu încă nu îi știu.

Ceea ce îmi propun eu este să citesc aceste bloguri, să ma abonez la newletterul lor, precum și sa îmi găsesc cât mai multe cărți pe care să le studiez. Din nou apare problema E-Book-ului și a cititului digital însă sper ca pe la sfârșitul săptămânii viitoare să îmi pot cumpăra un astfel de dispozitiv, cu toate că e puțin probabil.

Așadar dacă știți un blogger, o carte sau un site util despre social media atunci te rog să lași un comentariu deoarece cu siguranță îmi va fi de folos.

 

 

5 Comments

  1. Wow, ora 6 :D. De curiozitte, la cat te trezesti? In rest, imi place initiativa ta.

    Ps: super blog:d

    • Salut Flavy și mulțumesc că apreciezi blogul meu. Trezirea o fac de obicei la 7 însă când am mai multă treabă atunci mai reduc din somn.

  2. Delaunu Delaunu

    Si eu sunt pasionat de aceste domenii, ce carti ai citit pana acum, poti sa imi faci ceva recomandari? Eu iti spun sa urmaresti blogurile de social media straine, acolo informatia este proaspata si buna.

    • Documentația mea la acest moment este inexistentă. Mă voi pune la punct și sper să pot veni și cu recomandări cândva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.