Acasă Diverse Și dacă am avea un selecționer străin, ce?

Și dacă am avea un selecționer străin, ce?

Autor

Data

CATEGORIE

Sincer să fiu nu reușesc să înțeleg mentalitatea unor români care refuză sub orice formă ideea de a fi condus de un străin. Am văzut asta atunci când Klaus Iohannis, mulți votanți văzând inadmisibilă ideea că am putea avea un președinte neamț, nu că Germania ar fi o țară vai de mama ei sau că nemții ar avea un caracter la fel de urât precum îl au o parte din cetățenii noștri. Și spun asta cu tristețe.

Acum s-a ridicat problema aducerii unui selecționer străin, după ce ne-am făcut de cacao la Euro, și deja aud tot mai multe declarații de la tentative de jucători care resping ideea aducerii unui selecționer străin.

Păi ce ar fi așa rău? Faptul că poate s-ar mai schimba ceva, iar jucătorii nu ar mai fi aduși numai de la echipele preferate? Oare ar fi nașpa să avem și noi o tactică mai ok, care să aibă și treabă cu fotbalul?

Sau continuăm se ne învârtim în jurul cozii, aducând mereu aceiași antrenori care stau un an sau doi pe la o echipă apoi sunt dați afară. Acei antrenori care practic nu au mari realizări, cel mult un titlu sau o cupă a ligii.

Eu cred că dacă ar veni un selecționer străin, poate poate am vedea ceva schimbări la națională, cu toate că până la urmă prea multe nu poate face, că jucătorii tot ăia-s. Dar poate o fi mai inspirat, mai cu gândire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente