Acasă Imi place Serialul românesc Umbre continuă anul acesta

Serialul românesc Umbre continuă anul acesta

Autor

Data

CATEGORIE

Am tot zis că îmi plac filmele și serialele românești. Iar astăzi în News Feed mi-a apărut cea mai tare postare pe care o puteam vedea într-o zi de luni. Anume asta:

Cum să nu dau ador la așa ceva? Vom avea sezon nou pentru serialul românesc Umbre și abia aștept!

Cu siguranță va continua să fie la fel de mișto ca până acum. Iar dacă nu ai văzut până acum nici un episod din acest serial foarte fain, atunci ăsta e cel mai bun moment de a începe un nou serial: Umbre.

Momentan sunt două sezoane care numără în total 14 episoade, deci le poți vedea lejer în două săptămâni, câte un episod pe zi. Dar pariez că nu vei avea nevoie de atâta timp.

Umbre este un serial românesc marca HBO care îl are în centru pe Șerban Pavlu, în serial având rolul unui taximetrist pe nume Relu. Doar că pe lângă jobul obișnuit de taximetrist, acesta mai lucrează pentru un gangster cunoscut cu numele de Căpitanu.

Familist convins, cu doi copii și o viață de familie nu tocmai roz. Așa poate fi descris Relu. Iar partea bună e că ne reîntâlnim cu el curând. Doar că nu știm cât de curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Cum se alege un boiler electric – sfaturi practice

In foarte multe gospodării găsim un boiler electric folosit în general pentru încălzirea apei acolo unde nu există o rețea de gaze...

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Comentarii Recente