Seri Melancolice Eminesciene ediția a X-a

Am fost foarte dezamăgit anul ăsta când am văzut că nu se mai postează nimic despre o ediție nouă a festivalului Seri Melancolice Eminesciene.

Mergeam de ceva timp, an de an, la festivalul de folk de la Ipotești, așa că a devenit o tradiție. Și pare că voi avea ocazia și anul ăsta să merg. Sper să pot.

Pentru că anul ăsta are loc ediția a X-a, ediție aniversară. Și vor fi trei nume mari a folk-ului românesc: Adrian Sărmășan, Ada Milea și Ion Chiriac.

Vor fi, din câte înțeleg, și concurenți din edițiile anterioare, așa că sigur va fi foarte fain. Începe la ora 18:00, sâmbăt pe 31 august.

Vă recomand să mergeți, veți pleca de acolo cu un vibe foarte pozitiv acasă și vă veți promite că veniți și la următoarele ediții. Vorbesc din proprie experiență.

Distribuie articolul:

2 comentarii

  1. Obisnuiesc sa ies cu prietena la filme / teatru ne simtim bine, e despre cultura si timp petrecut impreuna. Uneori mai simt nevoia de ceva nou si atunci o duc la un show de stand up :))) Cu asta nu dau gres niciodata, ii place mult de baietii de la Comics Club (si mie de altfel) si o data pe luna o duc la un show din acela. Au cam tot timpul, eu ii urmaresc pe site la evenimente. uite las link aici comicsclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.