Acasă Diverse Se schimbă ora. Iar!

Se schimbă ora. Iar!

Autor

Data

CATEGORIE

Deși s-a tot discutat despre schimbarea orei și s-a propus să rămânem la ora de iarnă, nu știu să se fi luat vreo decizie în acest sens.

Eu cred că ar fi mult mai ok să avem o oră și atât. Organismul se învață cu un anumit program iar când brusc trebuie să dormi mai mult sau mai puțin cu o oră, cel puțin teoretic, e dat puțin peste cap.

Sâmbătă spre duminică, 27 respectiv 28 octombrie, dăm ceasurile înapoi cu o oră. Mă rog, alea de perete, că la telefon și alte gadget-uri d-astea smart se cam schimbă singure. Ne întoarcem la ora de iarnă și sunt curios dacă rămânem la ea.

Nu ar fi mare lucru să se ia o decizie, până la urmă, și să nu mai trecem la ora de vară anul viitor. Eu unul aș vrea, cred că ar fi mai ok. Acum însă… rămâne de văzut.

Și dacă tot veni vorba de ceasuri, mă bate un gând să îmi iau un ceas d-ăla deștept. Nu ceva scump, ci chinezesc. Să fie rotund și să îmi ofere posibilitatea de a instala mai multe fețe pe care să le schimb din când în când. Așa că… săriți cu recomandările, vă rog!

se schimba ora

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente