Se schimbă ora. Iar!

Deși s-a tot discutat despre schimbarea orei și s-a propus să rămânem la ora de iarnă, nu știu să se fi luat vreo decizie în acest sens.

Eu cred că ar fi mult mai ok să avem o oră și atât. Organismul se învață cu un anumit program iar când brusc trebuie să dormi mai mult sau mai puțin cu o oră, cel puțin teoretic, e dat puțin peste cap.

Sâmbătă spre duminică, 27 respectiv 28 octombrie, dăm ceasurile înapoi cu o oră. Mă rog, alea de perete, că la telefon și alte gadget-uri d-astea smart se cam schimbă singure. Ne întoarcem la ora de iarnă și sunt curios dacă rămânem la ea.

Nu ar fi mare lucru să se ia o decizie, până la urmă, și să nu mai trecem la ora de vară anul viitor. Eu unul aș vrea, cred că ar fi mai ok. Acum însă… rămâne de văzut.

Și dacă tot veni vorba de ceasuri, mă bate un gând să îmi iau un ceas d-ăla deștept. Nu ceva scump, ci chinezesc. Să fie rotund și să îmi ofere posibilitatea de a instala mai multe fețe pe care să le schimb din când în când. Așa că… săriți cu recomandările, vă rog!

se schimba ora

4 comentarii


  1. Se vorbea la un moment dat să nu se mai treacă la ora de vară/iarnă. Acum rămâne de văzut. Oricum de fiecare dată am probleme cu asta. 🙁

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.