Scaun de birou Kring Hans păreri după mai bine de o lună de la achiziționare

Așa cum bine spuneam în articolul despre produse resigilate de pe eMAG, în perioada sărbătorilor de iarnă am stat la țară vreo două săptămâni, așa că am avut nevoie de un scaun pentru birou pentru a putea lucra așa cum trebuie. Am ales să cumpăr scaunul de birou Kring Hans, iar în acest articol m-am gândit să vorbesc puțin despre el.

Astfel, dacă vrei păreri despre scaunul de birou Kring Hans, recenzia mea îți poate fi de folos. Descoperă din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre acest scaun de birou.

Primele păreri despre Kring Hans

La Suceava aveam tot un scaun de birou de la Kring, iar la birou folosesc același scaun, așa că marca m-a convins că au produse ok. Folosesc scaune de birou Kring de ani buni și nu pot să spun că am nemulțumiri de la ele.

Desigur, sunt conștient de faptul că nu produce Kring cele mai bune scaune de birou, însă ieftin și bun nu prea există. Cred totuși că la gama lor de preț, scaunele de birou Kring sunt mai mult decât decente.

Îmi place că arată bine, aspectul său fiind un motiv pentru care am ales să îl comand.

Între timp, am luat scaunul de la țară la Suceava, urmând să-l duc pe cel vechi la țară. Astfel, l-am folosit suficient de mult încât să îmi pot face o părere.

Iar confortul resimțit încă de la prima așezare m-a convins că nu am făcut o alegere grea. Are un design plăcut, office, iar materialele folosite pentru construirea sa par a fi suficient de calitative.

Montaj

Pentru a monta scaunul de birou Kring Hans nu e nevoie de prea mult efort, cunoștințe, timp sau scule speciale. Sunt doar câteva șuruburi care se strâng cu ajutorul unui imbus inclus în colet. În mai puțin de 10 minute scaunul era pregătit deja pentru folosire, ceea ce m-a bucurat.

Roțile se mișcă foarte bine pe parchet, nu scârțâie iar cu o revizie folosind un WD-40 din când în când, sigur poate fi păstrat în cele mai bune condiții.

Voi căuta și o soluție pentru îngrijirea pielii ecologice, întocmai pentru a-l păstra în cea mai bună stare. Voi face o actualizare imediat ce găsesc un produs potrivit, pentru a vi-l recomanda și vouă. Altfel spus, stați pe pe aproape.

Merită să îți cumperi scaunul de birou Kring Hans? Păreri după mai bine de o lună

Eu unul nu regret că am cumpărat scaunul ăsta de birou. Chiar dacă în timp voi face, fără dar sau poate, un upgrade, la bugetul de 300-400 de lei, nu cred că găsești ceva mai bun. L-am luat resigilat și am dat 284 de lei cu tot cu transport, iar singura problemă era o mică gaură în ambalaj.

VEZI PREȚUL SCAUNULUI KRING HANS!

Este confortabil, are un design mișto și suficient de ergonomic astfel încât să nu te doară toate după câteva ore petrecute în fața calculatorului. Se mișcă bine pe parchet și se lasă destul de mult pe spate, pentru momentele în care vrei puțină relaxare.

Cusăturile cu ață albă fac un contrast mișto cu pielea ecologică folosită pentru realizarea acestui scaun de birou care a adunat peste 500 de review-uri pe eMAG și are 4.14 stele din 5.

Se poate regla rezistența la rabatare, folosind o rotiță aflată sub scaun, în partea din față, brațele sunt fixe și realizate dintr-un plastic rigid.

Înclinarea se face până la 120 de grade, iar înălțimea poate fi ajustată după bunul plac între 44 și 54 cm.

Suportă o greutate de până la 120 de kg, ceea ce reprezintă un detaliu important pentru cei mai pufoși, așa ca mine.

Spătarul este realizat din PU, are o înălțime suficient de mare pentru spatele meu (am 175 cm înălțime) iar forma lui a fost concepută pentru a imita curbura naturală a coloanei vertebrale.

În ceea ce privește interiorul scaunului, acesta este realizat din spumă injectată care îi oferă un plus de confort chiar și după o folosire îndelungată.

Șezutul este suficient de spațios pentru a sta confortabil, având o adâncime și lățime de câte 65 cm fiecare. Greutatea scaunului este de 15.5kg, spătarul are 65 cm lățime iar înălțimea totală a scaunului poate fi cuprinsă între 108 și 118 cm, în funcție de propriile preferințe.

Voi ce scaun de birou folosiți?

Urmărește-mi blogul pe Google News.

Distribuie articolul:

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.