Sameday grăbește ridicarea coletelor din EasyBox cu un concurs

Au făcut asta și anul trecut, dar și în urmă cu doi ani, din ce zice lumea. Mai precis, pentru a grăbi oamenii să ridice coletele din EasyBox, astfel încât să existe un flux mai bun de livrare a coletelor, Sameday oferă posibilitatea de a câștiga un iPhone 15.

Vor fi 15 telefoane puse la bătaie. Anul trecut au fost 14 iar în urmă cu 2 ani au fost 13. Altfel spus, numărul de premii este determinat de modelul telefonului de la concurs.

Cum aștept și eu câteva colete, mă voi înscrie la concurs. Asta pentru că oricum de obicei ridic coletele destul de repede după ce sunt încărcate în locker, fiind destul de aproape. Sunt entuziasmat de fel, indiferent de produsul pe care îl comand, așa că stă în easybox doar dacă nu sunt în localitate sau dacă sunt prea prins cu munca.

De altfel, strategia celor de la Sameday mi se pare foarte smart și mă gândesc că nu ar strica să organizeze astfel de concursuri mai des, nu doar de Black Friday. În acest fel, oamenii vor avea un motiv în plus să ridice coletele mai rapid, ceea ce va fi de folos pentru cei care așteaptă colete.

Au fost câteva cazuri în care am fost notificat că nu există loc în locker, cel mai probabil ați primit și voi această notificare, iar această situație ar fi întâlnită mai rar dacă ar exista o astfel de politică.

Veți participa la concurs? Regulile sunt destul de simple. Trebuie să ridici coletul în maxim două ore de la momentul încărcării în locker, să ai aplicația instalată și mai apoi să te înscrii la concurs. Există ceva formular în aplicație, din câte înțeleg, pe care trebuie să îl completezi și cam atât.

Distribuie articolul:

8 comentarii

  1. Mâine n-am treabă în oraș, că abia azi au plecat coletele de la eMAG comandate de BF. Să aștepte până luni. Îți las ție mai multe șanse de câștig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.