Rovinietă cu Paypal ?

Am mai vorbit într-un articol despre ce poți face cu un cont Paypal în România, însă de atunci a trecut ceva timp și văd că puține magazine au decis să ofere și această metodă de plată. De exemplu astăzi m-am lovit de următoarea problemă: am câțiva bani în Paypal și aș vrea să îmi cumpăr rovinietă, însă nu aș mai face o retragere ca să aștept 2 zile, pentru că rovinieta îmi expiră azi, motiv pentru care aș vrea să plătesc cu Paypal. Doar că nu ai unde.

Din câte văd, Elefant oferă în continuare posibilitatea de a face cumpărături cu Paypal și, foarte probabil, este cel mai mare magazin de pe la noi care oferă această metodă de plată.

eMag vinde roviniete însă, din câte bine știți, nu poți plăti cu Paypal, ceea ce mi se pare aiurea pentru un magazin cu asemenea renume. Totuși, recunosc că nu știu toate detaliile legate de plata cu Paypal, poate că are de pierdut magazinul sau.. cine știe.

Despre Roviniete.ro am mai vorbit și zilele trecute și chiar mă așteptam să găsesc plata cu Paypal la ei, însă se pare că nu oferă nici ei acest mod de plată. Păcat, deoarece au fost foarte ok atunci când am plătit cu cardul și, la cât de ok par serviciile lor, cred că ar fi util și modul de plată folosind Paypal.

Mai există și e-rovinieta.ro însă, chiar dacă acel e- din numele domeniului promite multe, am fost mirat să văd că permite plata cu m-pesa de la Vodafone, însă nu poți plăti cu Paypal. Oare folosește mai multă lume m-pesa decât Paypal? Mi-e greu să cred.

Pe lângă acestea, am mai văzut câteva site-uri de unde poți cumpăra rovinietă online, însă nu au părut prea de încredere, așa că nu le mai menționez în articol. Cert este că nici ele nu te lăsau să plătești cu Paypal.

Oare să fie Paypal la fel ca Twitter în România?

unde poți plăti cu paypal

2 comentarii


  1. Eu am plătit rovigneta la o staţie Petrom, pe loc şi fără bătăi de cap. Pe un an. Cred că am întîrziat o săptămînă, sau două, că am uitat cînd expira cealaltă, dar încă n-am primit vreun „bonus” că am fi circulat fără. Dacă rovinieta este încă valabilă, asta se vede tot aşa, în calculator, şi măcar se poate afla cînd expiră. Dacă rovinieta este expirată, atunci nu se poate afla de cînd este expirată.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.