Skip to content

Punct și de la capăt

Probabil că mulți dintre cei care mă citesc (care nu sunt tocmai foarte mulți) știu că activez pe mai multe bloguri. Unul dintre ele ar fi și BlogdeCarti.Ro, cel cu care am cunoscut mai repede succesul, spre deosebire de acest blog personal unde pur și simplu îmi mai aștern gândurile și opiniile, iar uneori mai încerc să ofer și câte ceva util.

BlogdeCarti.Ro l-am deschis la un an după ce scriam pe blogul personal și nu a durat foarte mult timp până când s-a bucurat de multă apreciere. Într-un timp destul de scurt am reușit să am trafic dublu față de blogul personal, aprecieri pe pagina de Facebook, abonați, colaborări șamd.

Și a fost bine vreo 2 ani, doar că apoi nu m-am mai regăsit pe acel blog. Pur și simplu am simțit că el e mai sus decât mine. Am ajuns pe drumuri diferite așa că am decis să continuăm pe drumuri diferite iar în curând să revin cu o nouă idee/inițiativă în același domeniu. 

Am învățat multe datorită BlogdeCarti.Ro și m-a ajutat să mă dezvolt mult, iar următorul proiect va reuși cu siguranță și mai mult.

8 Comments

 1. Coffee Coffee

  Am vazut ca nu ai mai scris pe el. Nu il tii asa pana decizi ce faci?

 2. Păcat. E un proiect fain și tare drag mie. Sper să te răzgândești.

 3. Dar de ce sa renunti la el si la toata munca ta? Lasa-l online chiar daca nu o sa mai scrii o perioada lunga. La un moment dat vei vrea sa te reintorci.

  • Subscriu la zisele Deliei.. Cine știe ce se va mai întâmpla..

  • Soio Soio

   Nu va mai cacati pe voi. L-a vandut de mult.

   • Mai direct spus, de la un hatter, dușman de-al meu ori ce mama mă-sii e. :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.