Acasă Blogging Promoții pentru cursurile de la Udemy: doar 13 dolari

Promoții pentru cursurile de la Udemy: doar 13 dolari

Autor

Data

CATEGORIE

A trecut nebunia cu Black Friday la noi, dar începe la alții. Iar după ce am făcut un articol despre cursurile de la Udemy, am observat că mai ajung oameni pe blog interesați despre acest subiect. De aceea am decis să mai fac un articol despre cursuri Udemy, mai ales că sunt reduceri mari acum la ei.

Black Friday la Udemy. Cursuri la doar 13 dolari

Udemy organizează până pe data de 25/11 un Black Friday interesant: prețurile vor crește de la o zi la alta, fiind în continuare totuși destul de accesibile. De aceea, astăzi dacă veți cumpăra un curs vei plăti doar 13 dolari. Probabil că mâine vor fi ceva mai mari prețurile, dar nu cu mult.

Și cred că merită să profitați de această promoție, deoarece merită investiția în astfel de cursuri. Ceea ce mi s-a părut foarte tare este faptul că am găsit și un curs în limba română, care acum e gratuit. Nu știu până când. Este vorba despre un curs despre antreprenoriat, pe care îl puteți accesa aiciiar profesorul este Daniel Ghigea.

Cursuri ce merită cumpărate de pe Udemy de Black Friday – reduceri de peste 90%

Dacă ai decis să profiți de oferta de Black Friday Udemy, atunci eu recomand următoarele 5 cursuri. Am ales desigur cursuri din domenii cu potențial dar și care au un număr mare de aprecieri:

Desigur, există și alte cursuri ce merită cumpărate, mai ales la reducere.

VEZI OFERTA DE BLACK FRIDAY DE PE UDEMY!

La finalizarea articolului am observat că sunt destul de multe cursuri în română pe Udemy, dar despre acestea voi face un articol separat.

udemy cursuri reduceri

2 COMENTARII

  1. Acu 3 zile o fo 10 euro un curs, şi creşte în fiecare zi. Nici 13 euro nu este mult faţă de cursuri care costă chiar şi 200 euro, ori de exemplu, 10 euro faţă de 200 înseamnă o Reducer” de 95% !! Deci astea sînt Reduceri, şi nu parodiile de reduceri de la recent penibilul Bleck al nost’… Spor la învăţat !

    • Sunt reduceri așa de mari pentru că vorbim de produse digitale, la care nu ai costuri de producție. La un produs fizic nu vei avea șanse să găsești reducere de 95% decât dacă e în lichidare, la propriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adrian Bolocan

Pasionat de internet, blogging și oameni. Am opinii pe care nu le pot ține doar pentru mine. Așa că le împărtășesc aici pe blog.

Articole Recente

Toată baza-n generația nouă… ăhă

Raportul PISA pentru 2018 ne arată că analfabetismul funcțional e în creștere în România. Practic, 44% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional....

Top atracții turistice în Marmaris

Marmaris este un oraș superb din Turcia, situat într-un cadru natural superb constituit de Marea Egee, Marea Mediterană dar și de pădurile și munții...

Sezon nou din Vikings și serial nou pe History

Numai vești bune de la History! Mâine apare sezonul 6, din Vikings, de la 21:00 și, din câte am înțeles, vor fi...

O soluție mereu la îndemână: ovb.ro

Imi place cand in momentele de cumpana, in care toata familia asteapta cu sufletul la gura o suma de bani, cineva din...

Sportul ar trebui să reprezinte o prioritate

Cu toate că poate părea ciudat să scriu eu aceste rânduri, dau un spoiler și spun că ceea ce voi scrie înn...

Comentarii Recente