Primul card SD Express cu verificare SD7.0

Vine de la ADATA și se numește Premier Extreme SDXC SD7.0. Este un succes al producătorului ADATA Technology, despre care știm că are module DRAM, accesoriil mobile, dispozitive de gaming și multe altele.

Acest card este echipat cu un controler SMI SM2708AB și este primul card de acest tip care trece de Programul de Verificare SD Express al Asociației SD. Ce înseamnă asta, mai exact?

Ei bine, această reușită presupune că vorbim despre un card care respectă cele mai riguroase standarde de interfață SDA pentru performanță și fiabilitate. Astfel, deținătorii de laptopuri compatibile SD express au cel mai mult de câștigat.

Cardurile SD rămân în continuare un suport de stocare accesibil, indiferent de modul folosirii lor. Eu folosesc unul în aparatul foto, dar pot fi folosite și în alte moduri, bineînțeles.

Altfel spus, acest card poate obține performanțe similare precum în cazul SSD-urilor, în ciuda dimensiunilor mult mai reduse. Mai exact, vitezele de citire și scriere pot fi mult mai rapide decât în cazul SSD-urilor SATA, adică de până la 800/700 MB/s.

Poate fi folosit atât în camerele digitale pentru a filma 4K sau pentru a realiza fotografii de o calitate superioară, iar mai apoi fișierele pot fi transferate rapid pe un computer cu SD 7.

Mai mult decât atât, cardul Premier Extreme SDXC Express de la ADATA poate fi folosit și pentru echipamentele video UHS-I, garantând viteză de citire și scriere de până la 100 MB/s. Cardul vine în două variante diferite de capacitate: 256 GB sau 512 GB.

Cireașa de pe tort este reprezentată de rezistența la apă, șocuri, raze X, temperaturi înalte și scăzute, de care beneficiază acest card. În plus, există chiar și un cod de corectare a erorilor.

Distribuie articolul:

2 Comentarii

Spune ceva

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.